Qcy Melobuds Anc Bluetooth 5.2 Tws Siyah Kulaklık Türkiye Garantili HT05

(10 müşteri değerlendirmesi)
Store
0 out of 5
Stok kodu: 460346304

1,123.50

Beyaz
Siyah
11 Şu anda bu ürünü inceliyor.
  • Amar Istanbul Mağazasından teslim alın

Bugün almak için

Ücretsiz

  • Kurye teslimatı

Kuryemiz belirtilen adrese teslimat yapacaktır

2-3 Gün

Ücretsiz

  • DHL Kurye teslimatı

DHL kurye belirtilen adrese teslim edecek

2-3 Gün

Ücretsiz

  • 1 Yıl garanti
  • 30 Günlük ücretsiz iade

Payment Methods:

Açıklama

  • 30 Saatlik Pil Ömrü Bir Günden Fazla Oynatma ANC kapalıyken, şarj kutusu 30 saate kadar keyfini çıkarmanızı sağlayabilir. Altı Gürültü Engelleme Aramak için Mikrofonlar Nerede Olursanız Olun Konuşmaya Devam Edin 4 mikrofonlu bu modellere kıyasla 6 mikrofonlu, ortam sesini ve insan seslerini daha hassas bir şekilde ele alabilir, böylece siz QCY UYGULAMASI Güncellenmiş Deneyim Eşleştirme açılır penceresi Özelleştirilebilir kontrol ?Uyku modu ? Denge ses kanalı gürültü engelleme için seviyeler Yükseltilmiş mod 9 mağaza / otobüs durağı 40dB derinlemesine gürültü engelleme ile HT05 hepsini engeller çeşitli sesler çıkarır ve size sadece keyifli müzikler bırakır. * Yükseltilmiş mod varsayılandır ve herhangi bir değişiklik hatırlanır tekrar değişene kadar etkili kalın. 10 mm Dinamik Sürücü Çarpıcı Ses Sunar Gelişmiş büyük sürücü ve PU elastomer ile bu kompakt kulakiçi kulaklıklar, şeffaf orta tizler ve güçlü bas sunar. DAIKOKU CCAW Üçlü frekansta dengeli ses LCP Grafen Hassas frekans yanıtı Dinamik Sürücü Her Ses Ayrıntısını Ortaya Çıkarır Gürültü Engelleme Küpü Gitmek için koy Gum’dan ilham alan kulaklığın şekli kenarı pürüzsüz ve yuvarlak olan kare.İşte bu MeloBuds’ı diğerlerinden nasıl farklı kılıyoruz. Gürültü Engelleme Küpü Gitmek için koy Gum’dan ilham alan kulaklığın şekli kenarı pürüzsüz ve yuvarlak olan kare.İşte bu MeloBuds’ı diğerlerinden nasıl farklı kılıyoruz. 40DB ANC Rüzgar gürültüsü önleme modu 3 gürültü engelleme modu Rüzgarlı günlerde bile sessiz kalın 6 MIC ENC Arama için gürültü önleme WQ7003AR Omm dinamik sürücü Wugi amiral gemisi çipi CP grafen sürücüsü Güncellenmiş şeffaflık modu Type – C ile şarj bağlantısı
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Ürüne ait garanti belgesi ile tanıtma ve kullanım kılavuzları; kağıt ortamında paylaşılabileceği gibi elektronik ortamda erişim sağlayabileceğiniz, link ve karekod biçiminde de sunulabilecektir. Ürün teslimi sonrası ambalajın, paketin, kutunun dikkatle açılması tavsiye edilir.

Şartname

Garanti Tipi

Resmi Distribütör Garantili

Renk

Beyaz

,

Siyah

Model

Kulak İçi

Aktif Gürültü Önleme (ANC)

Var

Suya/Tere Dayanıklılık

Yok

Mikrofon

Var

Bluetooth Versiyon

5.2

Dokunmatik Kontrol

Var

Garanti Süresi

2 Yıl

Manufacturer

Qcy

Musteri Degerlendirmeleri

4.9
10 yorum
8
1
0
0
0

Qcy Melobuds Anc Bluetooth 5.2 Tws Siyah Kulaklık Türkiye Garantili HT05 için 10 değerlendirme

Filtreleri temizle
  1. **** ****


    Daha önce birçok kulaklik aldım kullandım hep sorun yaşadım.En sonunda bu kulaklığı aldım memnunum.kulağa güzel oturuyor ses gayet güzel malzeme kalitesi iyi.Almayi düşünüyorsanız hiç tereddüt etmeyin alın memnun kalırsınız.

  2. Yasin T.


    Ürünü 3 aydır kullanıyorum. Ses kalitesi ve yüksekliğinden gayet memnunum. Hergün 4-5 saate yakın bi süre kullanıyorum. Kulak ağrısı vs olmadı hiç. Pili de günlük kullanım için gayet yeterli. Anayolun ortasında sağımdan minibüsler solumdan kamyonlar geçerken, kornalar çalarken bile konuştuğum kişi sesimi net aldığını söylüyordu yani mikrofonu da gayet iyi. Çok iyi bir fiyat performans ürünü. ANC ve Transparan modları var. Anc dışardan gelen gürültüyü baskılamayı sağlarken transparan mod ise kulaklığı çıkarmadan çevrenizdeki her şeyi normalden daha net duymanızı sağlıyor. mobil uygulaması üzerinden bu modları açıp kapayabiliyor, dokunmatik tuşları istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Uygulamada ekolayzır da var.

  3. O** A**


    elimde anker p2mini,anker r100,edifier x3s vardı bu kulaklığı çook methetmişlerdi,dayanamayıp sipariş verdim ve inaılmaz bir performannsla karşılaştım,elimdeki diğer kulaklıklar kendi alanlarında cidden çok iyiler ama müzik dinleme keyfi olaak bu kulaklıktan aldıgım tat diğerlerinde yok,bu arada p2 mini modelide efsane hele bassları inanılamz ama genel anlamda müzik keyfini ben qcy nın bu modelinde hissettim cidden iyi mikrofunuda mükemmel hele şeffa mod 🙂 çok iyi casus olursunuz yani :DDD keisnlikle tavsiye edilir

  4. M** Ş**


    ürün gerçekten çok güzel ama ben aldım bir gün sonra indirime girdi 😔

  5. k** ö**


    Üründen gayet memnunum. pil ömrü gayet yeterli şarjini bitirmem 4 gunumu aldi. yasadigim tek sorun telefonla konusurken sesiniz kısa bir süre robot gibi geliyor ve karsi tarafin seside öyle oluyor. ama kısa sürüyor 10 saniye falan. onun disinda bir sorun yasamadim. sesi sonuna kadar arttirirsaniz biraz disari verebiliyor ama cok az ve sesi biraz az ben az ses seviyesinde kullaniyorum benim icin bir sorun degil. kulaklikligin iç kısminda hafif bir şişlik var kulaga sigmicak kadar degil. soyliceklerim bu kadar umarim yorumum faydali olmustur.

  6. S** T**


    Özellikle kalabalık ortamlarda; tramvay metro vs dışarıdaki gürültüyü asla Karşı tarafa yansıtmıyor; konuşma amaçlı alınacaksa airpod kalitesinde diyebilirim.

  7. N** K**


    Aşırı beğendim tam bir fiyat performans ürünü tüm özelliklerini sorunsuz şekilde çalıştırıyor çok memnun kaldığım bir marka olan QCY yine döktürmüş

  8. t** u**


    Anc özelliği için aldım, ses kalitesi oldukça iyi. Tek kusuru uzun süreli kullanımda ağrı yapması.

  9. Kenan b.


    memnun kaldım

  10. T** Ö**


    çuval fabrikakasinda Aşırı yüksek ses olan bir yerde çalışıyorum telefon görüşmesi ve müzik dinlemek için güzel bir kulaklık herkeze tavsiye ederim

Değerlendirme yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5