Philips All-in-One Trimmer 7000 Serisi MG7950/15 15’i 1 Arada Erkek Bakım Seti 20.06.223

(10 müşteri değerlendirmesi)
Store
0 out of 5
Stok kodu: 7742351714

1,251.00

20 Şu anda bu ürünü inceliyor.
  • Amar Istanbul Mağazasından teslim alın

Bugün almak için

Ücretsiz

  • Kurye teslimatı

Kuryemiz belirtilen adrese teslimat yapacaktır

2-3 Gün

Ücretsiz

  • DHL Kurye teslimatı

DHL kurye belirtilen adrese teslim edecek

2-3 Gün

Ücretsiz

  • 1 Yıl garanti
  • 30 Günlük ücretsiz iade

Payment Methods:

Açıklama

  • Tek bir başlıkla üstün hassasiyet Saç, sakal ve vücut için 15’i 1 arada: saç, sakal ve vücut Hassas düzeltme tarağı Kendiliğinden bilenen çelik bıçaklar BeardSense teknolojisi Tek seferde eşit düzeltme 1-3 mm arasında 11 uzunluk ayarı sunan patentli düzeltme tarağı sayesinde tam istediğiniz uzunlukta ve eşit düzeltme elde edebilirsiniz. Hassas sonuçlar sunan uzun ömürlü performans Paslanmaz çelik bıçaklar, uzun süreli performans için ilk günkü gibi keskin kalır. Yağlama gerekmez. Sakalınıza uyum sağlayan düzeltici Düzeltici, sakal yoğunluğunu saniyede 125 kez tarar ve yoğun, gür veya uzun sakallarla başa çıkmak için tam olarak ihtiyacınız olduğunda gücü artırır. Saç, sakal ve vücutta kullanım için hepsi bir arada Bu hepsi bir arada düzeltici, tüm bakım ihtiyaçlarınıza yönelik 15 başlık sunar. Sakalınızı kolayca düzeltin ve şekillendirin, saçınızı kesin ve vücudunuzdaki tüyleri düzeltin. Eşit düzeltme ve keskin kenarlar elde edin Düzeltici ve çoklu tarak seti, daha kısa ve daha uzun sakal stilleri için 0,2 mm’ye varan hassas kademelerle 0,5 ile 20 mm arasında 26 uzunluk ayarı sunar. Hassas düzeltici aparatının dar tasarımı, keskin kenarlar ve ince ayrıntılar oluşturmayı kolaylaştırır. Stilinizi tamamlamak için metal düzelticiyle yanaklar, çene ve boyun bölgenizi temizleyin. Kıllara veda edin Vücut tıraş başlığı aparatıyla boynunuzun altında kalan tüm bölgeleri rahatça tıraş edin. Benzersiz cilt koruma sistemi, 0,5 mm’ye kadar yakın tıraş sırasında hassas bölgeleri korur. Vücut tüylerini takılıp çıkarılabilir tarakla da düzeltebilirsiniz. %30 daha hızlı saç düzeltme** Her geçişte daha fazla kesebilen ekstra geniş 41 mm paslanmaz çelik saç kesme makinesi sayesinde saç kesme işlemi %30 daha hızlıdır**. 4, 9, 12 ve 16 mm ekstra geniş saç taraklarının sunduğu farklı uzunluk ayarlarıyla saç stilinizi oluşturun. Kulak ve burun kıllarını kolay ve rahat bir şekilde düzeltin İstenmeyen burun ve kulak kıllarını hızla gideren hepsi bir arada düzeltici sayesinde sıyrık ve kesiklerden kaçının. Tek şarjla 4 hafta çalışır* 120 dakikaya kadar çalışma süresi sağlayan güçlü lityum iyon pil, uzun ömür ve maksimum güç için 5 dakikalık hızlı şarj seçeneği de sunar. Rahat kullanım ve kolay temizlik için suya dayanıklıdır Düzeltici suya dayanıklıdır. Bu sayede duşta rahatça kullanabilir ve musluk altında kolayca temizleyebilirsiniz. Ne zaman şarj etmeniz gerektiğini daima bilin Şarj göstergesi, şarj durumunu (düşük, boş, şarj oluyor veya dolu) görmenizi sağlar. Böylece düzeltme işlemi sırasında şarjınız sizi asla yarı yolda bırakmaz. Tutması ve kontrolü kolay Üstün konfor ve kontrol için ergonomik kauçuk tutma yeri sayesinde düzelticiyi tutması ve manevra yapması kolaydır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Şartname

Kullanım

Islak ve Kuru

Renk

Gri

,

Lime Yeşili

Tip

Şarjlı

Garanti Tipi

Resmi Distribütör Garantili

Tıraş Bölgesi

Saç-Sakal-Vücut

Şarjlı Kullanım Süresi

60 dk ve üzeri

Garanti Süresi

2 Yıl

Başlık Sayısı

10+

Manufacturer

Philips

Musteri Degerlendirmeleri

4.9
10 yorum
8
1
0
0
0

Philips All-in-One Trimmer 7000 Serisi MG7950/15 15’i 1 Arada Erkek Bakım Seti 20.06.223 için 10 değerlendirme

Filtreleri temizle
  1. U** a**


    ürün güzel orjinal

  2. M** Ş**


    Sesiz ve kesimi gayet iyi

  3. M** A** Ö**


    Ürün fiyatını fazlasıyla hakediyor. Herşeyden önce Philips kalitesi kendini hissettiriyor. Eşime aldım. Çok memnun kaldı. Islak ve kuru kullanabiliyor. Şarjı çok uzun süre gidiyor.

  4. L** S**


    çok memnunum. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Yüz, saç ve vücut için kullanıma uygun .

  5. Z** Y**


    1. Çok hızlı şarj oluyor. 5 dakikalık şarj bile sakal düzeltmenize, ya da kirli sakal şeklinde kullanıyorsanız sakallarınızı kısaltmanıza yetiyor, koltuk altı bölgenizi 5 dakikalık şarj sonrasında rahatlıkla alabiliyorsunuz mesela. Ful şarj süresi de 1 saat, ki bence o da gayet hızlı sayılabilir. 2. Çok çeşitli başlık ve taraklara sahip ve tüm ihtiyaçlar ve boylara uygun kullanım için yeterli oluyor. Takması çıkarması inanılmaz kolay. 3. Sakal düzeltme için olan başlıklar çeşitli boyutlarda bu sayede kaş çevresi burun altı, top sakal iç kısmı vb dar alanlarda dar metal ucu takarak hiç zorlanmıyorsunuz 4. Makinenin gücü yeterince iyi ve bıçaklar oldukça keskin hissettiriyor, bu sayede kalın kıllarda ve yoğun bölgelerde bile kılda çekme yapıp acı vermiyor. 5. VÜCUT TRAŞI İÇİN ÖZEL BÖLGE DAHİL BU GÜNE KADAR KULLANDIĞIM EN KONFORLU VE EN BAŞARILI. MAKİNE. 6. USB ŞARJ İLE ŞARJ EDİLİYOR OLMASIDA HARİKA KOLAYLIK.

  6. H** C**


    Ürün güzel malzemesi çok kaliteli daha kullanmadım. Almadan Önce markanın sayfasına kesinlikle bakınız. Fiyat değişken

  7. U** a**


    ürün güzel orjinal

  8. M** Ş**


    Sesiz ve kesimi gayet iyi

  9. M** A** Ö**


    Ürün fiyatını fazlasıyla hakediyor. Herşeyden önce Philips kalitesi kendini hissettiriyor. Eşime aldım. Çok memnun kaldı. Islak ve kuru kullanabiliyor. Şarjı çok uzun süre gidiyor.

  10. L** S**


    çok memnunum. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Yüz, saç ve vücut için kullanıma uygun .

Değerlendirme yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5