Buffer Silikon Jel Fırçalı Kedi Köpek Pati Ayak Temizleme Kovası Büyük AA15YT1014

(10 müşteri değerlendirmesi)
Store
0 out of 5
Stok kodu: 32085018

210.11

15 Şu anda bu ürünü inceliyor.
  • Amar Istanbul Mağazasından teslim alın

Bugün almak için

Ücretsiz

  • Kurye teslimatı

Kuryemiz belirtilen adrese teslimat yapacaktır

2-3 Gün

Ücretsiz

  • DHL Kurye teslimatı

DHL kurye belirtilen adrese teslim edecek

2-3 Gün

Ücretsiz

  • 1 Yıl garanti
  • 30 Günlük ücretsiz iade

Payment Methods:

Açıklama

  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Silikon Jel Fırçalı Kedi Köpek Pati Ayak Yıkama Kovası (Büyük)Kedi ya da köpeğiniz günlük gezintisini gerçekleştirdikten sonra kolaylıkla ayaklarını temizleyebileceğiniz kova.Ayak yıkama kabında yumuşak ve temiz olan birçok yumuşak silikon fırça vardır.Silikon malzeme toksik olmayan çevre dostu iyi esnekliğe sahip ve temizlenmesi kolaydır.Minik dostunuzun patilerini dört adımda kolayca temizleyebilirsiniz. İlk adımda kovaya bir miktar su ekleyin. İkinci adımda minik dostunuzun pençelerini su dolu kaba daldırın ve kabın etrafında döndürün. Bu döndürme hareketi ile silikon fırçalar kirlenmiş olan patilerinizi temizler.Üçüncü adım kaptaki silika jeli kirli suyu boşalttıktan sonra çıkarmaktır. Temizleyerek yeniden kullanılabilir forma getirebilirsiniz.Artık minik dostunuzun patileri tertemiz. Not: Ürün gönderimi stoklardaki durumuna göre karışık olarak sağlanacaktır.Ürün Boyutları: 15cm x 9,5cm x 15cm
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Şartname

Manufacturer

Buffer

Musteri Degerlendirmeleri

4.7
10 yorum
7
1
1
0
0

Buffer Silikon Jel Fırçalı Kedi Köpek Pati Ayak Temizleme Kovası Büyük AA15YT1014 için 10 değerlendirme

Filtreleri temizle
  1. **** ****


    İngiliz Setter köpeğim için almıştım ayağına tam oldu kirini de çıkarıyor iyi şekilde

  2. B** A**


    Ürünün kutusunda küçük yazıyor. Golden kızımın ayağı da zar zor sığıyor. Ama ebat büyük boy ebatı.herkes çok rahat yazmış ama bana çok rahat görünmedi . Olayı çözemedim tam olarak🤔 yükseklik 15 cm.. gerçekten bu büyük boy mu?

  3. E** S**


    Gezginkuyruk sayesinde tanıştığım mükemmel aparat. Benim çocuk daha bebek ama çabuk büyüuo diye büyük boy aldım. Yorumlarda herkes küçük geldi demiş ama bana büyük bıy geldi. Sadece su koyup kullanınca bilw çok işe yarıyor alın aldırın. Beklediğimden daha iyi geldi silikonlar sağlam duruyor baya

  4. E** K**


    Ürün gayet güzel ve işe yarıyor. Büyük boy diye yazıp küçük boy gönderen çok satıcı oluyor; fakat burada öyle bir sorun yaşamadık. Alacak ve kullanacak olan kişilere tavsiyem; köpeğinizde mantar gelişmemesi açısından her eve gelişte bu bardağı kullanmamanız. Bir de satıcı ile alakasız olarak ürünle ilgili yorumum; büyük boy bardağın içindeki silikon tırnaklar oldukça kaba malesef… Orta boy da tercih edilebilir o yüzden. Dostunuzun patisine kalmış. 🤷🏻‍♀️

  5. E** E**


    Büyüğünü almışım işe yarıyor

  6. **** ****


    Aşırı rahat gerçekten

  7. Sibel S.


    Fiyatı uygundu kızım şansınada pembe renk geldi gayet memnunuz hediyeniz için de tşk ederim

  8. B** t**


    kisin hayat kurtaran bisey, herkese tavsiye ediyorum, icine extradan dezenfektan koyuyorum daha icime siniyor

  9. melis m.


    Ürünü ikinci defa satın aldım. Gerçekten çok memnunum. Gelen ürün büyük boy. Büyük ya da orta boylu köpeğiniz için ideal. Ben orta boylu köpeğim için aldım. Ortalama 3 yıl dayandı birincisi.

  10. S** S**


    çocuğum orta ırk onun için aldım çok güzeller boyutu gayet ideal

Değerlendirme yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5