Passion Novemdecim Dekoratif Yuvarlak Sehpa Ahşap Metal 3’lü Zigon Modern Sehpa Montajsız Ahşaplı Masa SCY-DEKOR9

(10 müşteri değerlendirmesi)
Store
0 out of 5
Stok kodu: 47403286

1,954.50

13 Şu anda bu ürünü inceliyor.
  • Amar Istanbul Mağazasından teslim alın

Bugün almak için

Ücretsiz

  • Kurye teslimatı

Kuryemiz belirtilen adrese teslimat yapacaktır

2-3 Gün

Ücretsiz

  • DHL Kurye teslimatı

DHL kurye belirtilen adrese teslim edecek

2-3 Gün

Ücretsiz

  • 1 Yıl garanti
  • 30 Günlük ücretsiz iade

Payment Methods:

Açıklama

  • Ölçüler: Yuvarlak çap : 57,5 cm yükseklik : 49 cm (büyük)
  • Yuvarlak çap : 47,5 cm yükseklik : 45,3 cm (orta)
  • Yuvarlak çap :38,1 cm yükseklik : 41,5 (küçük)
  • Mobilyalarınızı nemli bezle silerek temizleyebilirsiniz. Direkt güneş ışığından koruyunuz. Sıcak yüzeylerin ve suyun uzun süreli yüzeye temasından kaçınınız.
  • Üst tabla mdf üzeri pvc ATLANTİK ÇAM kaplama ile üretilmiştir. Ayaklar metal malzemeden üretilmiştir.
  • Ayaklar, ELEKTROSTATİK TOZ BOYA ile mat siyah rengine boyanmaktadır fırın boya olduğu için çizilme soyulma olmaz.
  • AHŞAP KALINLIĞI 18 MM DİR .
  • METAL EBATI 15*15 DKP PROFİLDİR.
  • Ölçü değiştirmek-malzeme değiştirmek istediğiniz takdirde mağazaya soru sor kısmından bizlerle iletişime geçebilirsiniz
  • ÜRÜNLERİMİZ KURULU BİR ŞEKİLDE DEMONTESİZOLARAK ÖZEL ÖLÇÜSÜNE GÖRE ÜRETİLMİŞ ÇİFT KATMAN KUTULARINDA SEVK EDİLMEKTEDİR.
  • HERHANGİ BİR KURULUM İHTİYACI YOKTUR…
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Ahşap ve metal mobilyaların Garanti Belgesi Yönetmeliği uyarınca garanti belgesi ile satılması zorunludur ve satıcılar tarafından uygulanması gereken asgari garanti süresi 2 yıldır.

Şartname

Materyal

Metal

Renk

Kahverengi

Şekil

Yuvarlak

Parça Sayısı

3'lü

Boyut/Ebat

57 x 57

Tema / Stil

Modern

Manufacturer

Passion

Musteri Degerlendirmeleri

4.9
10 yorum
8
1
0
0
0

Passion Novemdecim Dekoratif Yuvarlak Sehpa Ahşap Metal 3’lü Zigon Modern Sehpa Montajsız Ahşaplı Masa SCY-DEKOR9 için 10 değerlendirme

Filtreleri temizle
  1. **** ****


    Ben çok beğendim. Paketlemesi çok iyiydi. Kurulu halde geldi. Bir yorumda, üstteki tablanın vidası alttakini çizmiş denilmişti ama bana gelen pakette sehpa aralarına birbirine sürtmeyi engelleyecek köpük konulmuştu. Sorunsuz geldi.Sehpalar hafif. Kolay taşınıyor. Üsttekinin büyüklüğü çok iyi. İki üç kişilik sofra kurabiliyorum. Çay servisi için ideal. Misafirlerim de çok beğeniyor. Bir tane daha sipariş edeceğiz, tekrar indirime girmesini bekliyoruz.

  2. İpek Ç.


    Uzun zamandir almak istiyordum indirime girdigi icin kacirmak istemedim hemen aldim cok cok begeniyordum urun gelince daha bir bayildim sadece ortada kalan sehpa ust sehpanin darbesiyle iki ufak yerden atti gibi oldu ama cok belli olmuyor sehpa aralarina mutlaka karton koyulmali birbirine zarar vermemesi icin onun harici hersey cok guzel hizli teslimat tesekkur ederimm 😍😍 Yoruma ek yapiyorum 17 haziran 2021de aldim tas gibiler hic bir sorun olmadi almak isteyen hic suphe etmesin yanliz sehpalarin altlarina mobilya ayaklarina yapistirilan kecelerden yapistirdim yoksa demirleri yeri cizebiliyor tek sıkıntı bu onuda siz alıp yapabilirsiniz cokta onemli bisey degil ben boyle zaman zaman degistire degistire kullaniyorum VİLİNZE HOME’den aldigim puf ile tam uyum sagliyor ve daha hava katiyor cok hosss 🌿🌿 Daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz bana ulasabilirsiniz @ipekyasayan

  3. Ö** B**


    Ürün fotoğraflarda gözüktüğü gibi geldi paketlemede sıkıntı olduğunu yorumlarda görmüştüm endişelenerek sipariş verdim ama çok iyi bir paketleme ile geldi çiziksiz hasarsız elime ulaştı ayrıca minik dostlarımın için yapılan jeste bayıldım çok düşünceli bir hareket teşekkür ederiz.

  4. Ö** D**


    Çok memnun kaldık, kargo çok hızlı ve hasarsız ulaştı, notunuz için ayrıca teşekkürler

  5. H** Y**


    Ürün ne gördüysem o geldi paketleme de çok güzeldi sorunsuz elime geçti tşkrler 👍👏👏👏

  6. D** A**


    Ürünü passion avm’den aldım. Paketleme ve kargo çok iyiydi, hasar görmeden ve zamanında geldi. Beklediğimden çok daha şık duruyor. Küçük bir salonum var, hem orta sehpa hem de zigon amacıyla aldım. İyi ki de almışım. Montaj gerekmiyor en güzel tarafı bu. Yükseklikleri çok iyi. Düşünmeden alın derim. İster iç içe ister görseldeki gibi açık kullanın. Kaliteli duruyor. Umarım üzeri kısa zamanda deforme olmaz.

  7. BİLGE Y.


    beğendim sorunsuz geldi super paketlenmesi

  8. Ö** P**


    Ürüne bayıldım okadar güzel ki ve cok güzel paketlemişlerdi satıcıya çok tesekkur ederim

  9. S** T**


    Dün sipariş verdim bugün elime ulaştı sağlam paketleme ve sokak hayvanları için göndermiş olduğunu hediye için ayriyetten teşekkür ederim boyutu olsun rengi sağlamlığı tam istediğim gibi çok teşekkür ederim

  10. Çağatay M. Y.


    Hediye olarak aldım, normalden biraz geç kargoya verdiler, resimde görüldüğünden büyük ve kaliteli gelmiş.

Değerlendirme yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5