Braun Facespa Pro 911 Şarjlı Yüz Epilatörü 3’ü 1 Arada Epilasyon Ve Cilt Bakım Seti 81694579

(10 müşteri değerlendirmesi)
Store
0 out of 5
Stok kodu: 156029412

6,180.00

12 Şu anda bu ürünü inceliyor.
  • Amar Istanbul Mağazasından teslim alın

Bugün almak için

Ücretsiz

  • Kurye teslimatı

Kuryemiz belirtilen adrese teslimat yapacaktır

2-3 Gün

Ücretsiz

  • DHL Kurye teslimatı

DHL kurye belirtilen adrese teslim edecek

2-3 Gün

Ücretsiz

  • 1 Yıl garanti
  • 30 Günlük ücretsiz iade

Payment Methods:

Açıklama

  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Şartname

Kullanım

Kuru

Tip

Kablosuz

Otomatik Kapanma

Var

Garanti Tipi

Resmi Distribütör Garantili

Renk

Beyaz

Web Color

Beyaz

Garanti Süresi

2 Yıl

Temizlik Fırçası

Var

Manufacturer

Braun

Musteri Degerlendirmeleri

4.9
10 yorum
8
1
0
0
0

Braun Facespa Pro 911 Şarjlı Yüz Epilatörü 3’ü 1 Arada Epilasyon Ve Cilt Bakım Seti 81694579 için 10 değerlendirme

Filtreleri temizle
  1. G** A**


    ühühühüüü çok mutluyum. yıllardır kuaföre gitmek benim için bir işkence. ve ne yazık ki dudak üstü tüylerim çok hızlı uzuyor. herşeyi denedim ama bi türlü kendim evde çözemiyordum bu meseleyi, cımbızla bir saat uğraşıyordum. pandemide zaten hiç kuaföre de gidemez olmuştum. böyle bi ürünün varlığını bilmiyordum açıkçası yoksa eminim çok daha önce alırdım. kutu içerisindeki herşeyi denedim. epilatörü çok iyi çalışıyor. vücudumun diğer alanlarına da epilatör kullanıyorum. bacak için olan makinenin ince kalem gibi olan bir versiyonu gibi. beş dakika sürmedi dudak üstüme yaptığım işlem. kaşlarımın arasını ve hatta altını üstünü de kaşıma çok yaklaşmadan temizleyebildim. kalanı için cımbızla devam ettim tabi. kullanımı oldukça kolay. suya girmemesi gerekiyor. ıslak kullanıma kesinlikle uygun değil, bilginiz olsun. sadece yüz temizleme aparatının yüze değen kısmı çıkıp yıkanabiliyor o kadar. yüz temizleme aparatı, evet çok matah değil ama kan dolaşımını hızlandırıyor vs. krem sürmek için gümüş renki ucu da denedim onu da sevdim. ama bu cihazı cilt bakımı için eskitmeyeceğim. daha uzun ömürlü bir kullanım olur umarım diyerek sadece epilatörünü kullanacağım. herkese öneririm, çok alışveriş yapan bir insanım kendimi en çok mutlu edecek hediyeyi almışım farkında olmadan.

  2. m** k**


    ürün elime güzel paketlenmiş hasarsız bir şekilde geldi.Sipariş verdikten kısa bir süre sonra yollamanız ve küçük hediyenizden dolayı teşekkür ederim.Ürün çok şık ve kullanışlı.Yüz temizleme aparatına bayıldım yalnız yuvarlak ortası delik olan aparatın ne işe yaradığını anlayamadım

  3. H** H** İ**


    daha öncede almıştım bunu da kız kardeşime aldım çok memnun ve kesinlikle tavsiye ediyorum

  4. N** Ö**


    2 kez kullandım. Ağda iplik cımbız derdi bitti. Sarı dudak üstü tüyleri kırmadan kökten aldı ve iplik kadar acımıyor. Dışarı çıkarken kuaföre uğramak zorunlulugu bitti. Muhteşem kullanışlı ve her kuruşunu hakediyor. Seyahatlarda yanımdan ayıramam artık.

  5. G** O**


    Kullandiktan sonra yorum yapmak lazim iyi ki almisim dedim ipti oydu buydu ugrasma, iatersen yaninda tasi. Mutlaka alin kendinize guzel hediye

  6. **** ****


    Güzel bir şekilde paketlenmiş olarak hızlıca ulaştı.

  7. E** C**


    İşe gitmeden önce hayatı sorgularken bıyıklarımı alabiliyorum harika bir ürün.

  8. G** F** S**


    Ben beğendim ürünü dudak üstü tüylerimi yeterince iyi aldı kaşlarımı da kuaföre gitmemi azaltacak şekilde etrafını temizliyor . Paketleme de güzeldi . Fiyatı biraz yüksek 1 yıldızı ondan kırdım ama uzun süre bozulmazsa aldığı parayı hak edecek diye düşünüyorum .

  9. S** A**


    Şahane bir ürün daha önce pilli olanı kullanıyordum şimdi şarjlısını aldım. Aşırı memnunum

  10. M** K**


    aldıktan sonra pahalı olduğunu düşünüp paketi açmadan vazgeçip iade etmiştim keşke iade etmeseydim tekrar almayı düşünüyorum

Değerlendirme yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5