Braun Silk-epil 9 9720 Sensosmart Epilatör / Epilasyon SE9720

(10 müşteri değerlendirmesi)
Store
0 out of 5
Stok kodu: 41002916

4,798.50

14 Şu anda bu ürünü inceliyor.
  • Amar Istanbul Mağazasından teslim alın

Bugün almak için

Ücretsiz

  • Kurye teslimatı

Kuryemiz belirtilen adrese teslimat yapacaktır

2-3 Gün

Ücretsiz

  • DHL Kurye teslimatı

DHL kurye belirtilen adrese teslim edecek

2-3 Gün

Ücretsiz

  • 1 Yıl garanti
  • 30 Günlük ücretsiz iade

Payment Methods:

Açıklama

  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Şartname

Kullanım

Islak ve Kuru

Tip

Kablosuz

Garanti Tipi

Resmi Distribütör Garantili

Otomatik Kapanma

Yok

Garanti Süresi

2 Yıl

Temizlik Fırçası

Var

Manufacturer

Braun

Musteri Degerlendirmeleri

5
10 yorum
9
0
0
0
0

Braun Silk-epil 9 9720 Sensosmart Epilatör / Epilasyon SE9720 için 10 değerlendirme

Filtreleri temizle
  1. E** E**


    ilk kez epilasyon kullanan biri olarak şunları söyleyebilirim ki acıtiyor duşta da kuru da ama kökten çekiyor kirmiyor yumuşak bir cilt kaliyor yaptıktan sonra kendi ışığının olması falan çok güzel ben normalde sir yapardım düzenli olarak 2 aydır yapılmadı kuaförüm artık gelmeyeceğini söyledi ondan aldım bu ürünü de gelir gelmez şarja taktım 2 saat kadar bekledim sanırım önce kolumda denedim ve sonra duşta kullandım özel bölge temizliği için de kullandım siz kıl uzunluğunu hesap edin ama kökten çekti full dolu şarjla başlamıştım sarı ışığı yanmaya başlayınca bıraktım sarı ışığı yanana kadar yaptığım bölgeler 2 kol koltuk altı özel bölge karın bir bacak komple bitmişti sadece tek bir bacağım kalmıştı istesem onu da alırdım ama yorulduğum için çıktım duştan ikinci gün öğlen yaptım onu da miss gibi oldu ben çok sevdim uzun lafın kısası da almak isteyen alsın tereddüt etmesin

  2. N** ş**


    Çok beğendim. Normalde ağda kullanıyordum ama bu çok daha rahat ve daha güzel alıyor. Acısı gayet normal. Zamanla alışıyorsun. Paketleme güzeldi ve zamanında geldi. Severek kullanıyorum.

  3. B** H**


    Dün sabah sipariş verdim bugün elime ulaştı. Resimdeki koliyle gönderildi özenle hazırlanmıştı belli oluyor zaten, çok beğendim çok tatlı bir ürün memnun kalacağıma da inanıyorum. Başlığının bu şekilde düz olması ve ışığının olmasından dolayı tercih ettim, kesinlikle kullanım kolaylığı sağlayacaktır. Masaj başlığını da ayrıca çok merak ediyorum 🙂 uzun ömürlü olacağını düşünüyorum. Unutmazsam eğer denedikten sonra yorumumu güncellerim.

  4. Berna U.


    Braun neredeyse 2 günde ulaştırdı. harika korumalı bir şekilde kendi kutusu haricinde bir kutuya daha koyarak göndermiş. Kargoda çok kısa bir sürede sorunsuz teslim etti. Ürünü denedim evet 0 acı demek gerçekçi değil. Hafif de olsa biraz acı var ama dayanılmayacak gibi de değil. Çok kısa sürede uzun süreli rahatlık.

  5. Merve F.


    Kendim kullanıyorum kardeşime de hediye olarak aldım kesinlikle tavsiye ediyorum kaliteli bir ürün😍

  6. **** ****


    Bacak ve kol kesinlikle acımıyor ama genital bölge ve koltuk altı acıyor üründen çok memnunum…

  7. **** ****


    hızlı geldi ürün güzel beğendim kolayca alabiliyorum heryeri , küçükleride alıyor acı olarak normal ,kablosuz olması avantaj benim hoşuma gitti memnun kaldım

  8. T** C**


    Üründen oldukça memnun kaldım. Satıcının gönderisi oldukça hızlıydı. Ürün özenle paketlenmişti. İlk kullanımda farkı oldukça iyi anlıyorsunuz. Acı hissi oldukça düşük, kullanımı çok rahat, kısa tüyleri çok güzel alıyor. Işığı sayesinde küçük tüyler çok rahat görülebiliyor. Kesinlikle ürünü tavsiye ediyorum.

  9. **** ****


    Çok beğendim. Hiç acı yok ve kısa sürede tüm vücut işleminizi yapıyorsunuz. Sarjı hala bitmemişti tüm vücudumu almama rağmen😍 iyi ki de almışım diyorum aldığım günden beri🧿🥰

  10. **** ****


    baya korkmuştum bozuk felan gelir ama sağlam geldi çalışıyor kullanmadim daha ama halâ korkuyorum hemen bozulur diye 🫤 şarjı felan ne kadar gidiyo güncelleme yaparım kullanınca.guncelleme: kullandım gayet iyi ama küçük killarin üzerinden 4 5 defa geçmek gerekiyo 40 dk kullandım şarjı halâ vardı 👏👌

Değerlendirme yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5