HediyeArıları Yılbaşı Kokina Çiçekli ve Led Işıklı Fanus Aranjmanı – Yılbaşı Hediyesi – Çikolata Keseli hatr-19912428

Store
0 out of 5
Stok kodu: 785265277

389.90

11 Şu anda bu ürünü inceliyor.
  • Amar Istanbul Mağazasından teslim alın

Bugün almak için

Ücretsiz

  • Kurye teslimatı

Kuryemiz belirtilen adrese teslimat yapacaktır

2-3 Gün

Ücretsiz

  • DHL Kurye teslimatı

DHL kurye belirtilen adrese teslim edecek

2-3 Gün

Ücretsiz

  • 1 Yıl garanti
  • 30 Günlük ücretsiz iade

Payment Methods:

Açıklama

  • Yılbaşı Kokina Çiçekli ve Led Işıklı Fanus Aranjmanı – Yılbaşı Hediyesi – Çikolata Keseli Sevdikleriniz için tüm hediyeler değerli olsa da, bazı hediyeler tasarımıyla daha da özeldir. Bu yüzden sizler için muhteşem bir hediye hazırladık. ÜRÜN HAKKINDA : Fanusumuz mikadan yapılmış ve sizlere görseldeki gibi dolu ve şık bir şekilde gönderilmektedir. İçerisinde yapay kokina çiçeği bulunmaktadır. Led ışığın pilleri takılı ve kontrolleri yapılmıştır. Görseldeki Mutlu Yıllar hediye kartı ile beraber gönderilmektedir. ÇİKOLATA KESESİ : İçerisinde 10/14 adet kırmızı kalpli çikolata bulunmaktadır. Ürünlerimizde alkol, domuz yağı ve katkıları yoktur.Görseldeki gibi şık kesesiyle beraber gönderilmektedir. Fanus Ölçüleri : 18 cm * 12 cm PAKETLEME ve KARGO : Hediyeniz kendi özel dayanıklı kutusunda sizlere ulaştırılmaktadır. Kırılma, çizilme vs gibi durumlar yaşanmamaktadır. Özenli ve hassas olarak paketlenmektedir. Ekranın Sağ kısımdan ^Bu Satıcının Tüm Ürünlerini Görüntüle^ diyerek diğer ürünlerimizide görebilirsiniz. İndirim ve kampanyalardan haberdar olmak için beğendiğiniz ürünlerimizi favorilerinize eklemeyi unutmayınız. Mutlu Alışverişler Dileriz.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Şartname

Manufacturer

HediyeArıları

Musteri Degerlendirmeleri

0 yorum
0
0
0
0
0

Değerlendirmeler

Filtreleri temizle

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“HediyeArıları Yılbaşı Kokina Çiçekli ve Led Işıklı Fanus Aranjmanı – Yılbaşı Hediyesi – Çikolata Keseli hatr-19912428” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5