Oceane Paris Durulanmayan Besleyici Ve Onarıcı Saç Bakım Kremi 500 ml – Leave – In Conditioner Milk Therapy 4

(10 müşteri değerlendirmesi)
Store
0 out of 5
Stok kodu: 756360227

277.50

14 Şu anda bu ürünü inceliyor.
  • Amar Istanbul Mağazasından teslim alın

Bugün almak için

Ücretsiz

  • Kurye teslimatı

Kuryemiz belirtilen adrese teslimat yapacaktır

2-3 Gün

Ücretsiz

  • DHL Kurye teslimatı

DHL kurye belirtilen adrese teslim edecek

2-3 Gün

Ücretsiz

  • 1 Yıl garanti
  • 30 Günlük ücretsiz iade

Payment Methods:

Açıklama

  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • 1.Tüm saç tiplerini onarır. 2.Elektriklenmeyi kontrol altına alır. 3.Uçların kırılmasını önler. 4.Saç dökülmesinin azalmasına yardımcı olur. 5.Saç modelinin uzun süre kalıcılığını sağlar. 6.Saçın karışmasını engeller. 7.Mükemmel parlaklık sağlar. 8.Doku ve hacim kazandırır. 9.Düzleştirmeyi kolaylaştırır. 10.Saçın rengini korur ve muhafaza eder. 11.Uv ışınlarından korur. 12.Kütikülleri pürüzsüzleştirir. 13.Nemlendirir. 14.Sağlıklı saç uzamasına yardımcı olur. 15.Yumuşaklık verir. Kullanım Şekli: Havlu ile nemi alınmış saçın boy ve uçlarına uygulayın. Saça iyice yedirerek şekil veriniz. Durulanmaz. Uyarılar: Isı ve ışıktan koruyunuz. Göze temasından kaçınınız. Göz ile temas halinde bol su ile yıkayınız. Çocukların ulaşamayacakları yerlerde saklayınız. Haricen kullanılır. İçindekiler: Aqua, Propylene Glycool, Polyquatemium-37, Dicaprylyl Carbonate, Lauryl Glucoside, Glyceryl Stearate, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium chloride, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Limonene, Linalool Cylopentasiloxane, Dimethiconol, Glycerin, D-Panthenol, Aloe Barbadensis Extract, Betula Alba Leaf Extract, Chammomilla Recutita Extract, Equisetum Arvense Extract, Urtica Dioica Extract, Humulus Lupulus Extract, Arctium Lappa Leaf Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Camellia Sinensis Extract, Lawsonia Inermis Extract, Panicum Milliaceum Extract, Niacin, Biotin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Ethylhexyl Glycerin, Phonexylethanol, Citric Acid.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Şartname

Saç Tipi

Tüm Saç Tipleri

Etki

Besleyici / Onarıcı

Hacim

500+ ml

Manufacturer

Oceane Paris

Musteri Degerlendirmeleri

5
10 yorum
9
0
0
0
0

Oceane Paris Durulanmayan Besleyici Ve Onarıcı Saç Bakım Kremi 500 ml – Leave – In Conditioner Milk Therapy 4 için 10 değerlendirme

Filtreleri temizle
  1. E** b** b**


    Saçlarım düz olduğu için kullandığım kremler hep hacmi azaltiyordu. Kac tane denedim en son sadece serum kullanmaya başlamıştım. Arkadasin tavsiyesiyle bu kremi denedim, saclari hem yumuşacık yapıyor hem de agirlastirmiyor.

  2. **** ****


    çok krem kullandım bundan baya memnun kaldım boyutu da uzun süre gider kokusunu da çok sevdim saçta kalıyor rahat açılıyor saçlarım 🫶⭐️

  3. F** Ç**


    Saçlarım ince telli ve kuru. Duştan sonra saçıma uyguluyorum. Yumuşacak yapıyor, mis gibi kokuyor. Kolay taranma ve şekil alma konusunda güçlü etkisi var.

  4. B** O**


    Saçlarımı kremledikten sonra cansız bir görüntü verıyordu bu ürünle tanıstım banyodan sonra kullanıyorum saçlarım hacim kazandı tesekkurler

  5. İ** B**


    Saçlarım aşırı kabarık duruyordu bu ürün sayesinde hem çok güzel kokuyor hemde boylarına sürüyorum kabarmayı alıyor . Yumuşacık yapıyor .

  6. Y** D**


    İnce telli saçlara sahibim ve cok çabuk karışıyor tarama zorluğu çekiyordum bu krem cok iyi açıyor saçlarımı yumuşacık yapıyor

  7. b** a**


    saclarıma canlılık ve parlaklık kazandırdı severek kullanıyorum

  8. Gizem B.


    Duştan sonra nemli saçlarıma uyguluyorum kolay taranmasını sağlıyor ve yumuşacık oluyor 🌼

  9. İ** G**


    Saçlarım dalgalı olduğu için zor taranıyordu. Duştan sonra kullandığımda saçlarım epey yumuşadı ve kolay taranıyor. Ayrıca saçlarımı düzleştirmek hem daha kolay oluyor hem de daha canlı duruyor.

  10. g** g**


    yıpranmış saçlarım için kurtarıcı oldu durulama işlemi yapılmaması ayri güzel yumuşacık saçlarım çok teşekkürler

Değerlendirme yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5