Decathlon Forclaz Polar Iç Eldiveni – Siyah – Mt100 335229

(10 müşteri değerlendirmesi)
Store
0 out of 5
Stok kodu: 665175210

157.50

16 Şu anda bu ürünü inceliyor.
  • Amar Istanbul Mağazasından teslim alın

Bugün almak için

Ücretsiz

  • Kurye teslimatı

Kuryemiz belirtilen adrese teslimat yapacaktır

2-3 Gün

Ücretsiz

  • DHL Kurye teslimatı

DHL kurye belirtilen adrese teslim edecek

2-3 Gün

Ücretsiz

  • 1 Yıl garanti
  • 30 Günlük ücretsiz iade

Payment Methods:

Açıklama

  • RENK: Siyah ÜRÜN FAYDALARI Sıcak tutma: 160g/m2 yoğunluğunda polar Sıcaklık seviyesi 1/5 Nefes alabilirlik: Polyester örgü yapısı, teri dışarı atar, elinizi kuru tutar. Rahat Kavrama: Ellerinizi hareket ettirebileceğiniz iç eldiven. Unutmayın: DOKUNMATİK DEĞİLDİR Çabuk kuruma özelliği: Polar bileşeni sayesinde bu iç eldivenler, açık havada kolayca kurur. Eko-Tasarım: İpi kaynağında boyayarak ürünün çevresel etkilerini azaltıyoruz. ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Ana kumaş 100% Polietilen Tereftalat SAKLAMA TAVSİYESİ: Kuru ve temiz bir yerde saklayın. TEKNİK BİLGİLER Kullanım sıcaklığı nasıl ölçülür? : Tüm eldivenlerimiz termal bir el yardımıyla laboratuvarda test edilir. Panelde 23 kişilik bir test grubu, 5°C / -20°C arasında değişen sıcaklıklara ve saatte 10 km hızla esen rüzgara maruz bırakılarak (erkek ve kadın) gerçekleştirilen bir çalışma sonucunda minimum kullanım sıcaklıkları (önerilen ve limit sıcaklıklar) belirlendi. Bu sıcaklıklar yalnızca yürürken geçerlidir. Trek 100 polar iç eldiven 5 üzerinden 1 seviyesinde sıcak tutar Önerilen sıcaklık: 8°C Limit sıcaklık: 3°C
  • Ellerinizi soğuktan nasıl doğru bir şekilde korursunuz? : Katmanların üst üste giyilmesi kuralını uygulayarak ellerinizdeki ısı yalıtımını daha iyi bir hale getirebilirsiniz. Böylece, eldivenlere ek olarak iç eldivenler giymek, ellerinizin etrafında çeşitli hava tabakaları oluşturarak soğuğa karşı etkili bir yalıtım sağlar. Parmaklarınızın rahatsız olmamasını sağlayacak kadar büyük bir eldiven almanız gerekmektedir. Yoksa sıkışma nedeniyle parmaklarınızdaki kan dolaşımı yavaşlayacağından elleriniz sıcak kalmayacaktır.
  • Uygun kıyafetler giyerek ellerinizi nasıl sıcak tutabilirsiniz? : Hareket halindeki vücudun oluşturduğu sıcaklık, giysilerinizin sağladığı ısı yalıtımı sayesinde muhafaza edilir. Uygun kıyafetler giyilmemesi durumunda, vücut ısısı düşecek ve merkezi ısının korunması için ellerdeki kan dolaşımı azalacaktır. Bu nedenle giysileriniz, ellerinizin sıcaklığını düzenleme konusunda rol oynayabilir.
  • Eldivenin kullanılabilirliği ne anlama gelir? : Bir eldivenin kullanılabilirliği eldivenle eşyaları kolayca tutabilmeniz anlamına gelmektedir. İç eldivenlerimiz, laboratuvarlarda 1 – 5 arasında derecelendirilerek notlanır. Derecelendirme 5’e ne kadar yakın olursa eldivenin nesneleri tutma kapasitesi çıplak elle kavrama hissine o kadar yaklaşır. Bu polar iç eldivenin kullanılabiliriği 5 üzerinden 4’tür. Ayrıca iç eldivenlerle bir mont giyme ve çıkarma kolaylığı da özel olarak test edilmiştir.
  • SÜRDÜRÜLEBİLİR GELİŞME HAKKINDA EK BİLGİ : Kumaşları boyamak için çok fazla su kullanmak gerekir ve boyama tanklarından çok fazla atık su boşaltılır. Bu çevresel etkiyi azaltmak için Dope Dye olarak da bilinen toplu boyama sürecini uyguluyor ve renkleri ipin üretim sürecinde uyguluyoruz.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Şartname

Renk

Siyah

Manufacturer

Decathlon

Beden

2XL-3XL

,

2XS

Musteri Degerlendirmeleri

4.3
10 yorum
7
0
1
0
1

Decathlon Forclaz Polar Iç Eldiveni – Siyah – Mt100 335229 için 10 değerlendirme

Filtreleri temizle
  1. **** ****


    sıcak tutuyor çok güzel

  2. **** ****


    tam istedigim gibi geldi cok iyi tqvsiye ederim.

  3. C** c**


    Ürünü çok beğendim ama 2xs beden bana ancak oldu bir büyük beden daha iyi olabilirdi.eşime de 2xl almak zorunda kaldım başka beden olmadığı için o da aşırı büyük oldu

  4. R** D**


    oğluma aldım 14 yaşında tam oldu beğendik

  5. E** Ç**


    Eldiven göründüğü gibi geldi polar sıcak tutar

  6. ş** p**


    güzel begendik kış günleri için ideal

  7. M** C**


    bir büyük beden alin

  8. **** ****


    harika bir ürün

  9. **** ****


    Fena değil

  10. E** U** K**


    11 yas ogluma tam oldu

Değerlendirme yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5