W-Lab Kozmetik W-Lab Beyazlatıcı Krem 0001

(10 müşteri değerlendirmesi)
Store
0 out of 5
Stok kodu: 42565754

284.85

14 Şu anda bu ürünü inceliyor.
  • Amar Istanbul Mağazasından teslim alın

Bugün almak için

Ücretsiz

  • Kurye teslimatı

Kuryemiz belirtilen adrese teslimat yapacaktır

2-3 Gün

Ücretsiz

  • DHL Kurye teslimatı

DHL kurye belirtilen adrese teslim edecek

2-3 Gün

Ücretsiz

  • 1 Yıl garanti
  • 30 Günlük ücretsiz iade

Payment Methods:

Açıklama

  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Açıklama
  • Formülasyonundaki niacinamide sayesinde leke oluşumunu önler. Antioksidan özelliğiyle ön plana çıkan kına kına ve meyan kökü ile cildinizi yenileyen W-Lab Beyazlatıcı Krem ciltteki kararma ve lekeleri ortadan kaldırarak eşit bir cilt tonu sağlar. Cildinizi nemlendirerek aydınlık bir görünüm sağlar.
  • Kullanım
  • Gece bakım rutininizin son adımı olarak uygulayın sabah uygulanan bölgelerden kremi arındırın. Yüz ve vücut kullanımına uygundur. Yağlı ve hassas ciltlerde gün aşırı kullanım tavsiye edilir. Kullanım sonrası güneş kremi uygulanmalıdır.
  • İçerik
  • BEYAZLATICI – İÇİNDEKİLER / INGREDIENTS: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate, Paraffinum Liquidum, Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Cinchona Succirubra Bark Extract, Alpha-Arbutin, Ceteareth-20, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Ceteareth-12, Dimethicone, Cetyl Palmitate, Parfum, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Şartname

Form

Krem

Manufacturer

W-Lab Kozmetik

Musteri Degerlendirmeleri

4.7
10 yorum
7
1
1
0
0

W-Lab Kozmetik W-Lab Beyazlatıcı Krem 0001 için 10 değerlendirme

Filtreleri temizle
  1. songül e.


    gerçekten gençlik iksiri kullanıyorum çok memnunum indirimde olunca hemen stok yapıyorum süperrr 🤩🤩🤩😍😍😍

  2. **** ****


    Yorumlara güvenip almıştım. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez düzenli kullanımla cilt tonunu kesinlikle eşitliyor. İkinci olarak güneş lekelerim ve çillerimin rengi açıldı, çok daha az görünüyor şu an. Üçüncüsü de göz altı morluklarım azaldı. Bence 2 haftada daha iyisi olamazdı. Kesinlikle ürün piyasada olduğu sürece kullanmaya devam ederim.

  3. **** ****


    Hanım için aldım ilk kullanımda fark ettirdi teşekkürler

  4. **** ****


    ben stok yaptım herkesin kullanması gereken bir ürün etkisini göreceksiniz

  5. **** ****


    İndirimden aldım kokusu ve dokusu müthiş hem yumaşacık yapıyor cildinizi hem de gerçekten gözle görülür bi etkisi var ben de inanmıyordum renk değişimi olacağına 2 günlük kullanımda bile farketti çok teşekkür ederim paketleme süperdi kargoda çok hızlıydı😊

  6. **** ****


    Düzenli kullanımda saha iyi sonuç alınabilir düzensiz kullanmama rağmen az da olsa bir sonuç aldım indirimde alınabilir

  7. **** ****


    Deneyen arkadaşım memnun kalmıştı o yüzden sipariş ettim deneyip tekrardan yazacağım. İlk izlenimim kokusu ve dokusu asla rahatsız etmiyor, gece uyumadan sürüyorsunuz zaten

  8. Ö** G**


    Bu ürünün içinde ne varsa artık yıllarca yurtdışından sanırım boşa pahalı pahalı kremler taşımışım kendime şaşkınım. Ürün sorularına da yazdım az önce aynı soruyu. Bir kez kullandım dışarı çıktım ve hemen cilt kalitem değişti. Gerçekten tavsiye ediyorum indirimde aldım. Stok mu yapsam ne yapsam acaba. Sağol Selin Ciğerci iyi ki senin hikayende sözünü dinlemişim. Aferin bana :)) Süpersin seviyorum valla seni.

  9. M** E**


    stoklarimi yaptım aşırı memnun kaldım

  10. **** ****


    Annem için aldım kokusu çok güzel. Hemen etki eden bir ürün değil ama düzenli kullanımda etkisinin olacağını düşünüyorum

Değerlendirme yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5