Yağevi Okaliptus Yağı 10 ml – Saf Okaliptus Uçucu Yağı TYGKD0322020

(10 müşteri değerlendirmesi)
Store
0 out of 5
Stok kodu: 68514971

125.85

16 Şu anda bu ürünü inceliyor.
  • Amar Istanbul Mağazasından teslim alın

Bugün almak için

Ücretsiz

  • Kurye teslimatı

Kuryemiz belirtilen adrese teslimat yapacaktır

2-3 Gün

Ücretsiz

  • DHL Kurye teslimatı

DHL kurye belirtilen adrese teslim edecek

2-3 Gün

Ücretsiz

  • 1 Yıl garanti
  • 30 Günlük ücretsiz iade

Payment Methods:

Açıklama

  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Saf Okaliptus Uçucu Yağı Yaygın İsim: Okaliptus Yağı Botanik İsim: Eucalyptus Globulus Kullanılan Kısım: Yapraklar ve dallar Üretim Yöntemi: Buhar distilasyonu Görünüm: Berrak, renksiz veya soluk sarı Koku Tanımı: Karakteristik, kafurlu, taze Ana Bileşenler: Sineol, pinen, limonen, simen, ?-mirsen Menşei: Hindistan Uyumlu Olduğu Yağlar: Limon, lavanta, nane ve çay ağacı. Mevcut Ebatlar: 5 ml, 10 ml, 20 ml Kullanım Alanları Cildiniz İçin Okaliptus Yağı: Cilde, sabit yağlarla seyreltilerek uygulanabilir. Ruh Haliniz İçin Okaliptus Yağı: Difüzör veya buhurdanlığa damlatacağınız 3-5 damla okaliptus yağı zihni açar, konsantrasyona yardımcı olur. Ruh halini dengeler. Eviniz İçin Okaliptus Yağı: Ev yapımı deterjanlara ve temizlik sularına koku kazandırmak için eklenir. Ortam kokulandırmak için kullanılır, kuvvetli bir temizleyicidir. Satıcının Notu: Satın alacağınız ürün görsellerde belirtildiği gibi strafor kalıp ve karton kutu ile ambalajlanmıştır. Böylece kargo esnasında oluşabilecek sarsıntı, çarpma, düşme kaynaklı sızma, taşma, kırılma gibi hasarlara karşı yüksek koruma altına alınmıştır. Uyarı: Ağzı kapalı şekilde, ışık almayan, serin ve kuru yerde saklanmalıdır. Harici ve dahili kullanım için uygundur. Alerji ihtimaline karşı bilekte test edilmelidir. Çocukların ulaşabileceği yerlerde bulundurulmamalıdır. Küçük çocuklarda kullanılmamalıdır. Hamileler, emziren anneler ve kronik hastalığı olanlar kullanmadan önce doktora danışmalıdır. Göze temas halinde gözünüzü bol su ile yıkayınız.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Şartname

Hacim

1 – 15 ml

Manufacturer

Yağevi

Musteri Degerlendirmeleri

4.8
10 yorum
7
2
0
0
0

Yağevi Okaliptus Yağı 10 ml – Saf Okaliptus Uçucu Yağı TYGKD0322020 için 10 değerlendirme

Filtreleri temizle
  1. **** ****


    çok teşekkür ederim yağevi paketleme çok güzeldi sarip sarmalanmış hiç bir zarar görmeden elime ulaştı.kokusuda kaliteli 😍

  2. **** ****


    ürünlerin paketlemesi cok iyi, kısa surede sağlam teslim teslim edildi teşekkür ederim

  3. g** k**


    Ürünü çok beğendim, korgada hızlıydi, küçük hediye içinde teşekkür ederim, tek sıkıntı damlatma yerinin geniş olmadı birden dökülmesi, küçük olsa daha iyi olurdu.

  4. Nimet D.


    Ürün siparişimin 3. gününde elime ulaştı.Paketleme sağlamdı köpük strafora yerleştirilmişti içinde de minik bi hediye karşıladı beni teşekkür ediyorum:)

  5. **** ****


    Harika bir ürün ben sivilce problemi için aldım keskin bir kokusu var yüzde kullanırken çok dikkat edilmesi gerekiyor özellikle göz ile6 temasa 5. Gün bugün kullanıyorum halen sivilceler geri söndü hemen kuruttu ben çok memnun kaldım kargo ve teslimat hızlı, ürünün kargolanması süperdi köpük ile paketlenmiş özenli bir kargo aldım çok teşekkür ederim 😊

  6. Ş** M** B**


    Paketleme çok sağlamdı teşekkür ederim 🙏

  7. **** ****


    Özenli paket ve minik hediyeniz için teşekkür ederim. İyi ki yağ evi’ni tercih etmişim.

  8. **** ****


    Tek kelimeyle bayıldım. Cidden işe yarıyor. Yanında da minik bir hediye göndermişler. Çok teşekkürler💜

  9. Z** Y**


    paketleme çok iyi ayrıca hediye için tesekkurler

  10. B** K**


    çok iyi paketlenmişti sağlam geldi hızlı kargo teşekkür ediyorum

Değerlendirme yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5