Nohov Premium Lux Seri Iç Mekan Fermuarlı Yıkanabilir Kedi Ve Köpek Yatağı (80*100cm) Xlarge NHV10

(10 müşteri değerlendirmesi)
Store
0 out of 5
Stok kodu: 176713682

434.85704.85

13 Şu anda bu ürünü inceliyor.
  • Amar Istanbul Mağazasından teslim alın

Bugün almak için

Ücretsiz

  • Kurye teslimatı

Kuryemiz belirtilen adrese teslimat yapacaktır

2-3 Gün

Ücretsiz

  • DHL Kurye teslimatı

DHL kurye belirtilen adrese teslim edecek

2-3 Gün

Ücretsiz

  • 1 Yıl garanti
  • 30 Günlük ücretsiz iade

Payment Methods:

Açıklama

  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • * Ultra konforlu Premium Lux Seri köpek ve kedi yatağı evcil dostlarımız için daha rahat bir yaşam alanı ve oyun alanı sunmaktadır. * Kullanılan kumaşlar “ su itici özelliğe sahip olup, kolay silinebilir, leke tumaz ve yıkanabilir özelliktedir, Tay Tüyü kumaşlardır. Kışın sıcak tutar yazın ise serin tutar. * Lux seri kumaş koku yapmaz, yumuşak dokuya sahiptir, ve dayanıklıdır. * Yastık ve yatak iki ayrı bölümden oluşmaktadır. Yastık ve yatağın kolay yıkanabilmesi için yastıklarda fermuar bulunup diledğiniz şekilde fermuarını açıp, iç yastığı çıkarıp kılıfını yıkayabilirsiniz. Aynı şekilde yatak bölümüde direkt olarak makinada 30°C kısa programda ya da narin programda yıkanabilir özelliğe sahiptir. * Premium Lux Seri yataklarımız uzun ömürlüdür ve az bakım gerektirir. Polifiber yastık ve kumaş kalitesi olarak yıllarca kullanıma dayanır ve yastık kısmında toplanma yapmaz. * İçerisinde bulunan hediye OYUNCAK YASTIKLAR ise onların kendilerini daha şanslı ve mutlu hissetmesini sağlar. * İç malzemesi Latex mikrofiber ve boncuk elyaftan oluşup dostlarımızda kazıma, eşeleme hissi uyandırmaz gayet yumuşaktır. Extra olarak iç yastığının içinde ayrıca bir yastık daha bulunmaktadır ve fermuarından çıkarılarak kolayca makinada yıkanabilir, ayrıca bir yastık bulunması dostlarımız için daha yumuşak bir alan sağlar. * KEDİ VE KÖPEK TÜRLERİNE GÖRE BEDEN AÇIKLAMALARI: * S Beden 45x55cm: Pomeranian, Yorkshire terrier, Chihuahua, Kucak köpekleri ve Yavru Kediler için uygundur. * M Beden 55x65cm: Pug, Whippet, Dachshund, Maltese bolognese, Jack Russell, Miniature, ve Büyük Kediler için uygundur. * L Beden 65x85cm: Bulldog, French Bulldog, Collie, Corki, İtalyan tazısı, Terrier, Beagle, Wheaten Terrier, Shiba İnu, Base ırkları için uygundur. * XL Beden 80x100cm: Golden, Husky, Doberman, Samoyed, Koli, Alman kurdu, Rottweiler, Golden Rottweiler, Labrador ırkları için uygundur. Eğer evinizde alanınız mevcut ise onların daha rahat oyun alanları ve uyku alanı oluşturmak adına bir beden büyük tercih edebilirsiniz. “ Daha konforlu ve iyi bir yaşam alanı onlarında hakkı. “
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Şartname

Boyut

Büyük

Renk

Gri

,

Kahverengi

,

Kiremit

,

Mavi

,

Pembe

,

Pudra

,

Sarı

,

Turkuaz

,

Vizon

Tip

Yastık Yatak

Beden

L

,

M

,

S

,

XL

Manufacturer

Nohov

Musteri Degerlendirmeleri

4.4
10 yorum
7
1
0
0
1

Nohov Premium Lux Seri Iç Mekan Fermuarlı Yıkanabilir Kedi Ve Köpek Yatağı (80*100cm) Xlarge NHV10 için 10 değerlendirme

Filtreleri temizle
  1. P** D**


    M beden 7 kg köpeğimize tam oldu. Çok şık ve rahat duruyor. Şu an sık tercih etmesede zamanla alışır umarım.Oyuncağını çok sevdi teşekkürler.

  2. **** ****


    Ürün gayet güzel ve büyük geldi. Aşırı özensiz paketlenmişti. Yorumlarda da belirtilmiş ancak bu kadar özensiz olacağını düşünmemiştim. Bizim oyuncağımızın rengi de uyumlu geldi. Oğluşumuz oyuncağı daha bir ayrı sevdi tabi 🙂 Minyatür poodle oğlumuz için L beden aldık rahat rahat yatıyor. Bir küçüğe de olabilirmiş ama bunda daha rahat olur.

  3. Elif B.


    Kızımızın doğumu için aldık, çok memnun kaldık. Kumaş kalitesi, ebatı, rahatlığı, yumuşaklığı ile ideal bir yatak ve çok daha kaliteli duruyor. Kargoya hızlı verildi ancak kargo şirketi yavaştı, paketleme daha iyi belki olabilirdi ama ürüne zarar verecek bir durum da yoktu. Yanında hediye gelen ve her açıdan iyi niyet göstergesi olduğu belli olan bir oyuncağın rengi farklı veya istenmeyen renkte diye kötü yorum yapanların psikolojik tedavi olması gerekiyor. Bu fiyata böyle bir yatak alıp buna takılmak… Satıcı olsam çıldırırdım. Maya hem gelir gelmez yatmak istedi hem de bu yatakta rahat bir doğum yaptı. Ps: Minder kılıfı makinada rahatlıkla yıkanıyor, hemen de kuruyor ancak yatağı elde yıkamak yerine silmenizi tavsiye ederim, uzun süre kurumuyor.

  4. **** ****


    Ürün çok geç teslim edildi 6. günde,paketleme çok kötü incecik poşette kargoya vermişler kargoda o poşet patlamış zaten yatağın yarısı açıktaydı kapıya geldiğinde,yıkanabilir tek yer minderin kılıfı,kalitesindende memnun kalmadım sıradan bir yerde bende aynısını yaptırabilirdim,aldığıma pişman oldum,tavsiye etmiyorum.

  5. M** G**


    Çok güzel köpeğim çok sevdi üstünden inmiyor aslaaa çok kaliteli

  6. **** ****


    Kargo zamanında geldi. Paketleme iyiydi. Oğlum çok sevdi. Birde salon için 2.yi sipariş verdim. Cocker için Large ideal.

  7. F** a**


    yatak harika…çok kısa zamanda elime ulaştı …paketleme de harika çok beğendik kedim de sevdi hemen yattı yatağına 😇😂

  8. M** C**


    3 aylık toy poodle için m aldık kaliteli ve ebatıda güzel

  9. yıldız a.


    çok teşekkür ederim,bayıldım..L büyüklüğünde aldım,oldukça büyük,kedim rahat rahat uzanarak uyuyabilir cici hediye için ayrıca çok teşekkür ederim 💕

  10. s** g**


    harika bir yatak yakışıklı oğlum severek yatıyor

Değerlendirme yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5