GNX 4’lü Makyaj Fırça Seti – 4 Pcs Makeup Brushes Set GNXFR38

(10 müşteri değerlendirmesi)
Store
0 out of 5
Stok kodu: 31905273

449.93

10 Şu anda bu ürünü inceliyor.
  • Amar Istanbul Mağazasından teslim alın

Bugün almak için

Ücretsiz

  • Kurye teslimatı

Kuryemiz belirtilen adrese teslimat yapacaktır

2-3 Gün

Ücretsiz

  • DHL Kurye teslimatı

DHL kurye belirtilen adrese teslim edecek

2-3 Gün

Ücretsiz

  • 1 Yıl garanti
  • 30 Günlük ücretsiz iade

Payment Methods:

Açıklama

  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Oval Fırça(Orta ve Büyük Boy) GNX Profesyonel Oval Fırça kapatıcı, fondöten ve pudra kullanımı için ideal bir fırçadır. Kılları dökülme yapmaz. Yassı fondöten Fondöten ve kapatıcı uygulamak için tasarlanmıştır. Yüz kontürü işleminde en çok tercih edilen fırçadır. Krem, likit ve toz ürünlerin uygulaması için idealdir. Yüzün kavisli bölgelerine kolay uygulama sağlar. Sentetik fırça kıllarına sahiptir. Allık Fırçası Yüksek kaliteli olarak üretilen bu fırça allık ve bronz pudraların yanaklarda ve yüzde kolay ve kusursuzca uygulanması için idealdir. Açılı olması sayesinde elmacık kemiklerine çok kolay uygulayabilirsin. Sentetik fırça kıllarına sahiptir. Kullanım / Uygulama Önerisi: Sürme işlemine elmacık kemiğinizden başlayın. Fırçayı yukarıya şakak kemiklerine doğru hafifçe dairesel hareketlerle gezdirin ve hafif gölgelendirin. Fırça Temizliği Neden Önemlidir? Makyajın ayrılmaz parçası olan makyaj fırçalarının temizliği oldukça önemlidir. Çünkü makyaj sonrasında fırçada kalan yağ ve makyaj kalıntıları bakteri oluşumuna zemin hazırlar. Fırça Temizliği Nasıl Yapılır? Tüm işlemler sırasında fırça kıllarının aşağı bakacak şekilde dik pozisyonda olması gerekir. Bunun amacı temizleyici ve suyun fırçanın metal kısmına gelmesini engellemektir. Aksi taktirde fırçalar zarar görebilir. Fırçanızın sağlıklı ve uzun ömürlü kullanımı için Dalin şampuan ile yıkamanızı tavsiye ederiz. Fırça Nasıl Kurutulmalıdır? Fırçayı nasıl temizlediğiniz kadar nasıl kuruttuğunuzda önem taşımaktadır. Fırçalar yıkama pozisyonundaki gibi fırça kılları aşağı bakacak şekilde dik ve oda sıcaklığında kurutulmalıdır. Ekstra ısıya maruz kalması fırça yapısını ve kıllarını bozabilir.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Şartname

Tip

Set

Fırça Tipi

Kaşık

Kıl Tipi

Sentetik

Manufacturer

GNX

Musteri Degerlendirmeleri

4.8
10 yorum
7
2
0
0
0

GNX 4’lü Makyaj Fırça Seti – 4 Pcs Makeup Brushes Set GNXFR38 için 10 değerlendirme

Filtreleri temizle
  1. g** A**


    İndirimdeyken almıştım. Fiyat performans olarak güzel beğendimmm. Hediyeler için dee çok teşekkürler

  2. S** V**


    Ben size bu satıcıyı, ürünlerini ne kadar anlatmaya çalışsam da az kalır. Bayıldım.😍 Endişe ederek almıştım. Fırçaları çok kaliteli. Yanında gönderdikleri bir sürü hediye de ekstrası. Ben tüm bff lerime aldırdım. Düşünmeden alın,aldırın. 🌟

  3. **** ****


    Cok hizli bir sekilde geldi, ayrica yanindaki hediye icinde cok tesekkur ederim. Cok naziksiniz! Tesekkurler.

  4. **** ****


    Ürün göründüğünden daha kaliteli geldi ilk defa aldım ama çok memnun kaldım özellikle paketin içindeki ufak hediye de ayrı bir incelik olmuş 🙂

  5. B** Ç**


    Çok güzeller tavsiye ederim ayrıca hediyeleriniz için de çok teşekkür ederim 🙏 hepsi özenle paketlenmişti 🤩

  6. F** Y**


    Çok güzel ürün

  7. Ü** Ş**


    Harika ürün

  8. Korhan Ç.


    Süper çok beğendim, fırçalarımla makyaj yapmak için sabırsızlanıyorum 🙂 hediyeler için ayrıca teşekkür ederim.

  9. Tuğba B.


    Ürün elime çok kısa sürede ulaştı. Yanında gönderilen hediyeler için ayrıca teşekkür ederim. Ürünün çok yumuşak bir kıl dokusu var henüz kullanmadım ama memnun kalacağımdan eminim .

  10. D** Ç**


    Ürünler hızlı geldi gayet güzel çok beğendim. Hediyeleriniz için de çok teşekkür ederim. 🙂

Değerlendirme yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5