Cocosh She 10’lu Profesyonel Çantalı Makyaj Fırça Seti FIRCASETI10LU

(10 müşteri değerlendirmesi)
Store
0 out of 5
Stok kodu: 123872999

899.85

11 Şu anda bu ürünü inceliyor.
  • Amar Istanbul Mağazasından teslim alın

Bugün almak için

Ücretsiz

  • Kurye teslimatı

Kuryemiz belirtilen adrese teslimat yapacaktır

2-3 Gün

Ücretsiz

  • DHL Kurye teslimatı

DHL kurye belirtilen adrese teslim edecek

2-3 Gün

Ücretsiz

  • 1 Yıl garanti
  • 30 Günlük ücretsiz iade

Payment Methods:

Açıklama

  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • “Mükemmel Makyaj Fırça Seti: 10’lu Profesyonel Çantalı Makyaj Fırçaları” Mükemmel makyaj her zaman doğru araçlarla başlar. 10’lu Profesyonel Çantalı Makyaj Fırça Seti, güzellik rutininizi yeniden tanımlamak için tasarlanmış eksiksiz bir fırça koleksiyonudur. Bu set, her makyaj tutkunu için vazgeçilmez bir araç haline gelmiştir. Şimdi, makyaj yeteneklerinizi en üst düzeye çıkarmak ve kusursuz sonuçlar elde etmek için size sunulan bu eşsiz fırça setini keşfedin. Çantalı Tasarım: Set, taşıması kolay ve düzenli tutmak için özel olarak tasarlanmış şık bir çanta ile birlikte gelir. Her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz bir makyaj koleksiyonuna sahip olun. Profesyonel Kalite: Her fırça, yüksek kaliteli sentetik kıllarla üretilmiştir ve uzun ömürlüdür. Hassas makyaj uygulamaları için idealdir. Çeşitlilik: Set, temel makyaj ihtiyaçlarınızı karşılamak için 10 farklı fırça içerir. Fondöten, far, allık, kontür, dudak makyajı ve daha fazlası için her türlü fırça ihtiyacınızı karşılar. Kolay Temizlik: Sentetik kıllar, temizlenmesi ve bakımı kolaydır, böylece her zaman hijyenik bir şekilde makyaj yapabilirsiniz. Kimler İçin Uygundur: • Profesyonel makyaj sanatçıları • Güzellik meraklıları • Makyajına özen gösteren herkes 10’lu Profesyonel Çantalı Makyaj Fırça Seti, her makyaj tutkununun ihtiyaçlarını karşılayacak bir koleksiyon sunar. Profesyonel kalitede fırçalarla mükemmel makyajı yakalayın. Şimdi kaliteli makyaj fırçalarınızı edinin ve güzellik rutininizi bir üst seviyeye taşıyın.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Şartname

Tip

Set

Fırça Tipi

Far Fırçası

Kıl Tipi

Sentetik

Manufacturer

Cocosh She

Musteri Degerlendirmeleri

5
10 yorum
9
0
0
0
0

Cocosh She 10’lu Profesyonel Çantalı Makyaj Fırça Seti FIRCASETI10LU için 10 değerlendirme

Filtreleri temizle
  1. N** Ö**


    Ürün görseldekinin aynısı. İndirimdeyken 113 tl’ ye aldım. Fırçalar çok şık ve kullanışlı duruyor. Paketlemede çok özenli. Tam bir fiyat performans ürünü, makyaj çantanızda tek bir fırça seti olsun başka fırça almak zorunda kalmayayım diyorsanız bu ürün işinizi fazlasiyla görecektir. 5 yıldızı fazlasıyla hakeden bir ürün. Çantası da çok çok güzel.

  2. M** I**


    Amber Sarpel’in önerisiyle aldım. Indirimde 90 TL ye baktım ve iyi ki almışım. Cidden harikalar bayıldım. Paketlemesi aşırı özenliydi. Çantanın içinde her bir fırça tek tek paketliydi ve çantada pitpitli poşetlere sariliydi. Tek sorun kargo teslimat şubesine geldiği halde 4 gün bekledi. 3 kere teslim edilemedi. Cok sinir bozucuydu ama buda kargo şirketinin sucu tabi.

  3. h** b**


    çok çok iyi, güzel bir fırça seti arıyorsanız bunu alabilirsiniz. sadece ben sipariş verdiğimde yılbaşı zamanları yarı fiyatınaydı. oldukça zamlanmış.

  4. Ö** M**


    Harika ürün indirimde aldım cok beğenerek kullanıyorum hızlı bişekilde 2.günde elime ulaşmasıda ayrıca güzeldi.

  5. GÜLŞAH Ö. O.


    Ürün çok güzel bayıldım yumuşacık ve fırçalar sağlamlığında gayet iyi ama en çok beğendiğim seyahat çantasının olması fırçaların güzelce korunuyor olması zaten bu ürünü YouTuber Amberin önerisiyle aldım 🙏iyi ki de almışım. Kargoda çok hızlıydı ürün ertesi günü elimde oldu teşekkürler Trendyol ☺️😇😇

  6. L** A**


    bayıldım fırçalara indirimdeyken çok uygun fiyata aldım kesinlikle almanızı tavsiye ederim

  7. **** ****


    cok sevdigim youtube makyaj kralicesi amber den influse oldum aldim .tabiki muhtesem cikti .killarin yogunlugunu yumusakligini real tecn.fircalarina benzettim…alin aldirinn .baska firca setine ihtiyac duycaginizi sanmiorum .verdiginiz paraya degio .bn indirimde yakaladim 140 tl ye satin aldim .iyiki diorum 🥰❣ne tatliii

  8. **** ****


    Süper ötesi ve indirimden aldım. tek tek paketlenmişti fırçalar ve o kadar çok pat-pata sarılmıştıki ürün zarar görmesi imkansızdı. bu özeni ve kalitesiyle markayı o kadar sevdimki başka ürünlerinide deneyeceğim.

  9. Fatma K.


    İndirim de iken aldım gayet güzel

  10. E** A**


    harika bir şey. indirimde aldım ve insanın baktıkça bile mutlu olası geliyor:)

Değerlendirme yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5