Huawei Huaweı Watch Fit Mini Buzlu Beyaz 6941487235612

(10 müşteri değerlendirmesi)
Store
0 out of 5
Stok kodu: 213540443

2,023.50

Beyaz
13 Şu anda bu ürünü inceliyor.
  • Amar Istanbul Mağazasından teslim alın

Bugün almak için

Ücretsiz

  • Kurye teslimatı

Kuryemiz belirtilen adrese teslimat yapacaktır

2-3 Gün

Ücretsiz

  • DHL Kurye teslimatı

DHL kurye belirtilen adrese teslim edecek

2-3 Gün

Ücretsiz

  • 1 Yıl garanti
  • 30 Günlük ücretsiz iade

Payment Methods:

Açıklama

  • 1. Huaweı laboratuvar testlerinden elde edilen sonuçlara dayanmaktadır. Pil ömrü, gerçek kullanım koşullarına bağlıdır. Aşağıdaki koşullar altında tipik kullanım 14 gündür: Kalp atış hızı izleme ve uyku izleme açık
  • 24 saat içinde 200 kez kısa süre kontrol edilen ekran, 50 mesaj, 6 arama ve 3 alarm hatırlatıcısı
  • haftada 30 dakika egzersiz yapın. Aşağıdaki koşullarda yoğun kullanım 10 gündür: Kalp atış hızı izleme açık ve huaweı trusleep™ açık
  • ekran kısa süreliğine 500 kez kontrol edildi, 50 mesaj, 6 arama ve 24 saat içinde 3 alarm hatırlatıcısı
  • haftada 60 dakika egzersiz yapın. 2. Kullanılabilirlik ülkeye veya bölgeye göre değişebilir. Yalnızca android 6.0 veya sonraki sürümlerde ve ios 12.0 veya sonraki sürümlerde kullanılabilir. Belirli saat yüzlerinin satın alınması gerekir ve ios’ta mevcut değildir. 3. Bir ios telefona bağlanıldığında desteklenmez. Kullanılabilirlik ülkeye veya bölgeye göre değişebilir. 4. Kan oksijen doygunluğu, kandaki toplam hemoglobine göre oksijene doymuş hemoglobin yüzdesini ifade eder. Bu ürün tıbbi bir cihaz değildir ve herhangi bir hastalığı teşhis etmeye, tedavi etmeye, iyileştirmeye veya önlemeye yönelik değildir. Kullanılabilirlik bölgeye göre değişebilir. 5. Açık havada bisiklete binme yalnızca emuı 5.0/ios 9.0 veya sonraki sürümleri çalıştıran telefonlarda desteklenir. 6. Yalnızca emuı 8.1 veya sonraki sürümlerini çalıştıran telefonlarda desteklenir. 7. Bir ios telefona bağlıyken desteklenmez. * tüm özellikler ne tıbbi kullanım için ne de herhangi bir hastalığı teşhis etmek, tedavi etmek, iyileştirmek veya önlemek için tasarlanmamıştır. Tüm veriler ve ölçümler yalnızca kişisel referans için kullanılmalıdır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Şartname

Garanti Tipi

Resmi Distribütör Garantili

Renk

Beyaz

İşletim Tipi

Android

Kasa Çapı

20-25 mm

Kasa Renk

Bronz

Kordon Renk

Beyaz

Ekran Boyut Aralığı

7'' Üstü

Adımsayar

Var

GPS

Yok

Nabız Sensörü

Yok

Suya/Toza Dayanıklılık

Var

Titreşim

Yok

Uyku Takibi

Var

Sesli Görüşme

Yok

Garanti Süresi

2 Yıl

Manufacturer

Huawei

Musteri Degerlendirmeleri

4.2
10 yorum
6
1
1
0
1

Huawei Huaweı Watch Fit Mini Buzlu Beyaz 6941487235612 için 10 değerlendirme

Filtreleri temizle
  1. Ş** Ö**


    2 haftadır kullanıyorum. ürünü alırken çok araştırdım. bileklerim ince ellerim küçük olduğu için saat boyutu açısından doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum. estetik kibar duruyor. şık bir saat. kordonu da çok güzel, severek aldım ama tak çıkar yaptıkça yıpranması kaçınılmaz maalesef. başka yerlerde de bu modele ait çok fazla kordon seçeneği yok. görünüşü, hafifliği konusunda kaygınız olmasın beklentinizi karşılar. saatin ölçümleri doğru yaptığını düşünüyorum. ben her özelliğini aktif kullanıyorum ve şarjım 7 gün gidiyor. kısa sürede şarj oluyor. özellikle uyku takibinden baya memnunum. uykunuzun kalitesi hakkında fikir veriyor. arayüz seçeneğimiz oldukça fazla uygulamadan seçebiliyoruz. genellikle sıkıntı olmamasına rağmen bazı arayüzlerden kaynaklı olarak ekranda donma yaşadım ilk aldığım günden beri. çok rahatsız etmedi bu durum arayüzü değiştirdim şimdi gözlemliyorum. müzik kontrolü yaparken telefonumun çok yakında hatta ekranının da açık olması gerektiğini fark ettim şarkıları değiştirmek için. bunu sağladıktan sonra zaten telefondan değiştiririm şarkıyı. bu durum da canımı sıktı açıkçası. bir puanı da donma probleminden ve müzik kontrolünden kırdım zaten. daha iyi olabilirdi belki güncelleme ile çözülebilir bunlar. evde farklı odalara geçtiğimde telefonla bağlantı kopabiliyor ama kendi kendine hızlı bir şekilde bağlanıyor yaklaştıkça. çağrıları alıyorum ama yanıtlama özelliği yok, reddetmek için saatin kendi içinde hızlı yanıtları var. bu güzel bir özellik ama yanıtları değiştirme ya da yenisini ekleme seçeneğinin olmasını isterdim. huaweinin bazı modellerinde var bu. genel olarak memnunum. 10 üzerinden 6/7 verilebilir. özellikle kadınların severek kullanacağını düşünüyorum ama tabii ki erkekler de tercih edebilir 🙂 satıcıdan da memnunum kutuda herhangi bir eksik, hasar yoktu.

  2. **** ****


    Anneme hediye aldım çok kibar basit kullanımlı

  3. Ş** C**


    Gayet şık ve zarif görüntüsü var çok beğendim.

  4. E** Ö**


    gerçekten çok kibar,şık bir saat bayıldım

  5. i** g**


    çok az özelliği var maalesef görüntüsü efsane kibar ve şık olmasına rağmem

  6. C** K**


    mükemmel kesinlikle

  7. **** ****


    Saat çok kibar ve şık duruyor spor klişe her tarza olur. Keşke hoparlörü de olsaydı ben akıllı saat tarzlarından pek hoşlanmıyorum. Çok hafif kolda ağırlık yapmıyor. Gps yok o olabilirdi ama lüzumlu değil.

  8. C** l** Ş**


    Tansiyon ölçümü kesinlikle yanlış.

  9. h** c**


    Çok güzel tavsiye ederim

  10. Z** İ**


    malesef adımsayari hatali

Değerlendirme yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5