Celenes by Sweden Cloudberry Yoğun El Bakım Kremi 75 ml 7350104248147

(10 müşteri değerlendirmesi)
Store
0 out of 5
Stok kodu: 34306874F

76.50

13 Şu anda bu ürünü inceliyor.
  • Amar Istanbul Mağazasından teslim alın

Bugün almak için

Ücretsiz

  • Kurye teslimatı

Kuryemiz belirtilen adrese teslimat yapacaktır

2-3 Gün

Ücretsiz

  • DHL Kurye teslimatı

DHL kurye belirtilen adrese teslim edecek

2-3 Gün

Ücretsiz

  • 1 Yıl garanti
  • 30 Günlük ücretsiz iade

Payment Methods:

Açıklama

  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Tüm cilt tipleri için geliştirilmiş özel bitkisel formülü ile ellerinizi derinlemesine nemlendirir, aşınma ve yıpranmalara karşı korur. Paraben ve alkol içermez.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Şartname

Tip

Tüp

Form

Krem

Hacim

51 – 75 ml

Kullanma Amacı

Nemlendirici

SPF

Korumasız

Ek Özellik

Paraben İçermeyen

Manufacturer

Celenes by Sweden

Musteri Degerlendirmeleri

5
10 yorum
9
0
0
0
0

Celenes by Sweden Cloudberry Yoğun El Bakım Kremi 75 ml 7350104248147 için 10 değerlendirme

Filtreleri temizle
  1. B** Ö**


    Tek kelimeyle harika bir krem. Sağlık çalışanıyım sürekli yıkamaktan, dezenfektan yapmaktan gergin ve kuru olan ellerimi yumuşacık yaptı. Yapış yapış bir his olmadı bende. Asıl beni cezbeden ise pudramsı, ellerimi 2-3 kez yıkasam bile gitmeyen kokusu oldu. Kesinle alın. İndirimde almıştım iyiki almışım. Stok yapıcam sonraki indiriminde ürünün 😁.

  2. F** K**


    Kokusu muhteşem elleri yumuşacık yapıyor ve yapış yapış olmuyor indirimden stok yapacağım

  3. **** ****


    Paketlemesi gayet iyiydi ve fiyatı piyasaya göre bayağı uygundu. Bugüne kadar aldığım en iyi el kremi. Gerçekten yoğun içeriği sayesinde çok az sürsem de gün boyu nemlendirme sağlıyor. Hem evde temizlik yapmaktan hem dışarda elimi sürekli dezenfekte etmekten ellerimin üstü çok tahriş olmuştu ama kızarıklıkları çatlakları bayağı onardı bu krem. İçerik listesinde üre var ki bu iyi bir şey, parfüm de 11. sırada olduğu için hassas ciltlerde bile sorun olmayacaktır. Alın derim

  4. k** k**


    kokusu çok güzel yumuşacık yapiyo yapış yapış hissi yok stok yaptim

  5. **** ****


    çok güzel bir krem. çok çabuk emiliyor ve eli yumuşacık yapıyor. nemlendirme etkisi uzun süre kalıcı. kokusu da çok güzel. minik hediye için teşekkürler.

  6. R** A**


    Daha önce de aldığım ve annemle kız kardeşime de hediye ettiğim bir el kremi. Kokusu fena değil. Nemlendirmesi çok başarılı. Beyazlık gidene kadar kafayı da yedirtmiyor. Güzel bir ürün

  7. E** E** B**


    Çok memnun kaldım özellikle paraben kullanmadan bu yumuşaklığı sağlayabilmesi çok iyi. Parabenli ürünlerde cilt yüzeyi eldiven giymiş gibi kaplanıyor ve beni çok rahatsız ediyor. Bu ürün hem elleri yumuşacık yapıyor hem de yıkayınca bile yumuşaklığı devam ediyor. Hediyeler için teşekkürler 🙏 Celenesi seviyorum

  8. E** Ç**


    Kokusu gerçekten çok hoş, sanki nostaljik de bir koku, huzur veriyor 🥰 Çok güzel emiyor ciltle güzel nemlendiriyor. Gece yatarken sürdüm, ertesi gün elimi yıkamama rağmen o yumuşaklık gitmedi.

  9. S** T**


    kaçıncı alışım bilmiyorum çok güzel

  10. c** k**


    10 yıldız olsa 10 yıldız verirdim. Bu kadar mükemmel bir el kremi olamaz. İçeriğinde su olmasına rağmen nemlendirme etkisi mükemmel. Yıllardır çözüm bulamadığım el kuruluğuna derman oldu. Üstelik sadece akşamları sürüyorum. Gün içerisinde kullanmama gerek kalmıyor bile. Yapışkan bir his de bırakmıyor. Dört dörtlük bir ürün. Ömür boyu kullanabilirim bunu. Başka bir ürün bakmaya gerek bile yok. Ayrıca satıcının yanında gönderdiği yüz kremi de cildime çok iyi geldi ve hemen onu da satın aldım. Hediyeleri için tekrardan teşekkür ederim.

Değerlendirme yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5