Pure Art İskandinav Dekoratif Vazo ve Biblo Seti 056

(10 müşteri değerlendirmesi)
Store
0 out of 5
Stok kodu: 753781732

133.50

Beyaz
20 Şu anda bu ürünü inceliyor.
  • Amar Istanbul Mağazasından teslim alın

Bugün almak için

Ücretsiz

  • Kurye teslimatı

Kuryemiz belirtilen adrese teslimat yapacaktır

2-3 Gün

Ücretsiz

  • DHL Kurye teslimatı

DHL kurye belirtilen adrese teslim edecek

2-3 Gün

Ücretsiz

  • 1 Yıl garanti
  • 30 Günlük ücretsiz iade

Payment Methods:

Açıklama

  • Bu ürün PureArt tarafından gönderilecektir. Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur. İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır. Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Bu kural bireysel alışverişler için geçerlidir. 15 gün içerisinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi içinTıklayın. 15 gün içerisinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi içinTıklayın. Bu ürün PureArt tarafından gönderilecektir. 15 gün içerisinde ücretsiz iade. Bu ürün PureArt tarafından gönderilecektir. Dekoratif beton saksısı ile ev ve ofisinize şıklık katacak ürün. Biblo Yükseklik : 12 cm Çap : 5 cm Tabak Uzunluk:18 çap:10 vazo yükseklil : 10 cm çap: 7 Listelenen fiyat 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerlidir. Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur. İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir. .
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Şartname

Materyal

Alçı

Renk

Beyaz

,

Siyah

Boyut/Ebat

17

Parça Sayısı

3

Tema / Stil

İskandinav

Manufacturer

Pure

Musteri Degerlendirmeleri

4.4
10 yorum
7
1
0
0
1

Pure Art İskandinav Dekoratif Vazo ve Biblo Seti 056 için 10 değerlendirme

Filtreleri temizle
  1. Z** E**


    Ürünü 8 Ekim’de sipariş vermiştim. Ertesi gün, acelesi olduğu için, satıcıdan kargoya verip veremeyeceğini rica ettim ve çok ilgili davranarak siparişimi o gün kargoya verdi. Her ne kadar az yorum olsa da alıcı görsellerini gördüğüm için sipariş verdim. Kargo 11 Ekim’de elime ulaştı, şehir dışına teslimat yapıldığı halde hızlı geldi. Ürünü çok beğendim. Kırık gelmedi, sağlam paketlenmişti. Kutusunu çekmedim, kendi ambalajlarını ve ürünlerinin fotoğrafını ekliyorum. Çok tatlı duruyor, ben hediye olarak vereceğim. İş yerindeki masanın üstüne de uygun olacağını düşünüyorum. Ürünün materyali de güzel, zeminde iz leke vs. bırakmıyor. Çiçeği ben geçici olarak ekledim, çeşitlendirilebilir. Boyutları da bence ideal.

  2. G** B**


    Güzel oldu beğendim ben

  3. Dovlet S.


    iyidir gozel

  4. İ** A**


    Kırık geldı keşke daha dikkat etseydiniz

  5. H** S**


    çok beğendim çok tatlı😍😀ozenilerek paketlenmişti elime sağlam ulaştı

  6. M** E**


    Çok güzel sarılmıştı hiç bir şey olmadan elime ulaştı çok beğendim çok tatlı görünüyorlar 🎈

  7. R** A**


    çiçeği de olsaydi keske 🫠 çok özenli paketlenmisti tesekkurler

  8. A** N** Ş**


    Cook tatlılar

  9. E** U**


    Gerçekten gönül rahatlığıyla alabilirsiniz mükemmel

  10. s** T**


    Gelir gelmez hemen yorum yazmak istedim .Tv ünitesi için aldım. Direkt süslemeden çektiğim halde bile ne kadar güzel duruyor.

Değerlendirme yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5