rise and shine Beyazlatıcı Krem ( Whitening) – 100 ml RS0084

(10 müşteri değerlendirmesi)
Store
0 out of 5
Stok kodu: 377535044B

487.50

19 Şu anda bu ürünü inceliyor.
  • Amar Istanbul Mağazasından teslim alın

Bugün almak için

Ücretsiz

  • Kurye teslimatı

Kuryemiz belirtilen adrese teslimat yapacaktır

2-3 Gün

Ücretsiz

  • DHL Kurye teslimatı

DHL kurye belirtilen adrese teslim edecek

2-3 Gün

Ücretsiz

  • 1 Yıl garanti
  • 30 Günlük ücretsiz iade

Payment Methods:

Açıklama

  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Beyazlatıcı Krem Aktif Bileşenler Meyan Kökü Özü, Kına Kına, Özü, Shea Butter, Arbutin . Cildin vazgeçilmez fonksiyonlarının optimum gelişimi için enerjinin arttırılmasını destekler ve cilt lekelerinin gözle görülür şekilde azalmasında en önemli etkendir. Meyan kökünün doğal bir cilt aydınlatıcıdır. Ten rengini eşitler, cilde parlaklık verir. Ciltte eşitlenmiş ton görünümüne yardımcı olarak cildinizi pürüzsüz görünümüne kavuşturacaktır İçerisindeki Shea butter cilt için güçlü bir nemlendiricidir. Shea butter sayesinde nemsizlikle ilgili problemlerin önüne geçilecektir Kararan tüm bölgeleri aydınlatır. Koltuk altı diz dirsek kasık özel bölge cilt tonunu açar aydınlatma sağlar Arbutin, renk açıcı olarak kullanılan doğal bir aktiftir. Ciltteki fazla melanini inhibe ederek cildin renk ayrışmalarını azaltma yönünde etkinlik sergiler. Meyan kökü ve kına kına bitki özlerinin renk açıcı etkisi ile cilt tonu eşitsizliklerini düzeltmede etkili kremdir. Kullanım bilgisi: Sabah ve akşam kremi kullanacağınız bölgeyi temizledikten sonra, cildinize nüfuz edinceye kadar dairesel hareketlerle uygulayınız.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Şartname

Kullanma Amacı

Beyazlatıcı

Form

Krem

Tip

Tüp

Hacim

0 – 1 L

Manufacturer

rise and shine

Musteri Degerlendirmeleri

4.7
10 yorum
6
3
0
0
0

rise and shine Beyazlatıcı Krem ( Whitening) – 100 ml RS0084 için 10 değerlendirme

Filtreleri temizle
  1. m** c**


    elimde bitmeden stok yapıyorum cok beğendim düzenli kullanımında etkisini göreceksiniz

  2. R** G**


    indirime girdikçe stokluyorum. 1 kere kullandım. ürünün iş yaratıp yaramadigini düzenli kullanım sayesinde anlayabiliriz. Şu anda bir yan etkisini görmedim. Kullanmaya devam ettikçe ilerleyen zamanlarda yorumumu guncelliycem

  3. T** I**


    severek kullanıyoruz çok güzel stokladım hep

  4. M** T**


    Ablam kullanıyordu onun tavsiyesiyle aldım. 3-4 günlük kullanımda dahi kararmalarimda açılma oldu. Düzenli kullanımda daha çok faydalı olacağını düşünüyorum. tatlı hediyeniz için de çok teşekkür ederim 🙏

  5. Z** A**


    Ürünü 1 haftadan daha az süredir kullandım. Koltuk altimin rengi açıldı. Genital bölgedeki kararti hemen geçecek bir şey değil ( ister istemez nemli kalabiliyor) ürünü sevdim şans verin bence.

  6. **** ****


    cildi yumuşacık yapıyor

  7. **** ****


    anneme almistim gayet iyi

  8. İ** A**


    Eşime aldım çok beğendi

  9. S** A**


    Arkadaşım için aldım çok beğendi

  10. **** ****


    Duzenli kullanmaya çalışıyorum çillerime iyi gelmeye başladı pirinç özlü sabunla yıkayıp sonra kremimi sürüyorum mis gibi… alın kullanın derim.

Değerlendirme yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5