Bimossa W5010 Janus Kitaplık Beyaz

(10 müşteri değerlendirmesi)
Store
0 out of 5
Stok kodu: 135169444

2,249.85

Beyaz
15 Şu anda bu ürünü inceliyor.
  • Amar Istanbul Mağazasından teslim alın

Bugün almak için

Ücretsiz

  • Kurye teslimatı

Kuryemiz belirtilen adrese teslimat yapacaktır

2-3 Gün

Ücretsiz

  • DHL Kurye teslimatı

DHL kurye belirtilen adrese teslim edecek

2-3 Gün

Ücretsiz

  • 1 Yıl garanti
  • 30 Günlük ücretsiz iade

Payment Methods:

Açıklama

  • Bimossa W5010 Janus Kitaplık Beyaz Gösterişli Ahşap Ayaklı Tasarım Janus kitaplık öğrenciler, çalışan profesyoneller veya kütüphaneleri tamamlamak için eşsiz bir imkan sunmaktadır! 3 raf ve bir kapaklı bölümden oluşan kitaplığa kitap ve klasörlerinizi dizebileceğiniz gibi, çeşitli aksesuarlar yardımıyla dekoratif bir görünüm de kazandırabilirsiniz. Ürün Bilgileri Renk: Beyaz Ürün Malzemesi: 18 mm kalınlığında E1 kalite (kanserojen madde içermeyen) yonga levha. Çizilmeye karşı dayanıklıdır ve kolay temizlenebilir. Ürünlerimizde kullanılan bağlantı parçaları, kulplar, vidalar ve aksesuarlar, diğer tüm malzemeler gibi birinci kalite olup TSE’ ye uygundur. Bağlantı sistemi olarak mümkün olan tüm bölümlerde öncelikle minifiks, kavela ve kabin vidası tercih ederek üretim yapılmaktadır, bu sayede ürünü defalarca ve zahmetsizce söküp kurabilirsiniz.Ürünün ayakları torna ahşap ayaktır.Ahşap ayakların üzerinde ayağı koruyup renk vermesi için vernik uygulaması yapılmıştır.Ölçü: KitaplıkGenişlik: 49 cmYükseklik: 168 cmDerinlik: 30 cmAyak Yüksekliği: 64 cm *Ölçüler genişlik, yükseklik ve derinlik sırasıyla verilmiştir. Montaj / Kurulum: Ürünlerimiz demonte (kurulu olmadan) paketli halde teslim edilir. Kurulum şeması paket içerisinde mevcuttur. Kutu içinde kurulum için gerekli olan tüm aksesuarlar ve bağlantı parçaları bulunmaktadır. Tüm parçalar numaralandırılmış olarak size teslim edilir. Numaralar ile kurulum adımlarını kurulum şeması ile takip ederek kolayca kurulum sağlayabilirsiniz. Basit el aletleri (örn. yıldız tornavida) kurulum için yeterli olacaktır. Paket İçeriği: Ürün 1 adet kitaplık paketi olmak üzere toplam 1 adet paketten oluşmaktadır. Satış Sonrası Destek Satın aldığınız ürünlerin hiç bir zarar görmeden tarafınıza ulaştırılabilmesi için uluslararası kabul görmüş standartlarda dolgu malzemeleri kullanılarak paketleme yapılmaktadır, buna rağmen nadiren de olsa kargo taşıması sürecinde ürünün bazı parçaları ezilme ve çatlama gibi hasarlar alabilmektedir. Bu durumda ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 14 iş günü içerisinde hasarlı parçaların numaralarını ürüne ait montaj şemasından bakarak bize iletmeniz halinde hasarlı parçaların yenileri tarafımızca ücretsiz olarak temin edilmektedir.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Ahşap ve metal mobilyaların Garanti Belgesi Yönetmeliği uyarınca garanti belgesi ile satılması zorunludur ve satıcılar tarafından uygulanması gereken asgari garanti süresi 2 yıldır.

Şartname

Raf Sayısı

1

Renk

Beyaz

Tip

Klasik

Materyal

Suntalam

Yükseklik

168 cm

Genişlik

49 cm

Derinlik

30 cm

Gövde Materyali

Suntalam

Manufacturer

Bimossa

Musteri Degerlendirmeleri

4.9
10 yorum
8
1
0
0
0

Bimossa W5010 Janus Kitaplık Beyaz için 10 değerlendirme

Filtreleri temizle
  1. H** C**


    Beb indirimdeyken çok uyguna almıştım, kurulumu oldukça kolay bir yıldız tornavida yardımı ile 1 saatte kurulabiliyor.

  2. **** ****


    harika bir ürün.sapasağlam geldi.tesekkurler

  3. **** ****


    Güzel kullanışlı özenli. Kargoya daha dikat edilmeli.

  4. **** ****


    Gayet güzel ve şık bir kitaplık

  5. f** a** k**


    Paketleme iyiydi,hiç yerinde hasar yoktu,çocuklarımla çok rahat kurduk.Ayakları tam olmadı sanki oynuyor güvenli değil iyi bir ayar gerekiyor ama halledilemeyecek bir sorun değil.Boyutu tam da istediğim gibi ufak ama kullanışlı.

  6. A** Y**


    Gerçekten resimde görüldüğü gibi çok beğendim , paketlenmesi özenliydi kurulumu zor değildi matkapsız bir şekilde sadece yıldız tornavida ve küçük çekiç ile kurduk . Bütün raflarına kitap koydum buna rağmen rahatsız edici şekilde sallanmıyor , ayaklı olduğu için dokununca biraz sallantı gayet normal. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.Tavsiye ediyorum

  7. R** E**


    ürün sorunsuz bir şekilde geldi kurulumunu kendimiz yaptık onda da zorlanmadık. teşekkürler

  8. e** n** ö**


    cok guzell

  9. **** ****


    kurulumu kolay matkap gerekiyor ayaklar için paketleme çok iyi fiyata göre çok iyi

  10. **** ****


    Kesinlikle almanızı tavsiye etmiyorum kurarken elimizde kaldı

Değerlendirme yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5