Mustela Hydra Bebe Body – Vücut Nemlendirici 300 Ml 3504105028558

(10 müşteri değerlendirmesi)
Store
0 out of 5
Stok kodu: 1387551

471.00

10 Şu anda bu ürünü inceliyor.
  • Amar Istanbul Mağazasından teslim alın

Bugün almak için

Ücretsiz

  • Kurye teslimatı

Kuryemiz belirtilen adrese teslimat yapacaktır

2-3 Gün

Ücretsiz

  • DHL Kurye teslimatı

DHL kurye belirtilen adrese teslim edecek

2-3 Gün

Ücretsiz

  • 1 Yıl garanti
  • 30 Günlük ücretsiz iade

Payment Methods:

Açıklama

  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Mustela Hydra Bebe Bebek Vücut Losyonu 300 ml Hydra Bebe Body Lotion, bebeğinizin cildini korumak ve nemlendirmek için ideal bir üründür. Mustela’nın bilimsel uzmanlığı ile geliştirilen losyon, bebeğinizin cildini sağlıklı ve nemli tutar. Bebeğinizin cildini nazikçe korumak ve ona özenli bir bakım sunmak istiyorsanız, Hydra Bebe Body Lotion sizin için mükemmel bir seçenektir. Kullanım Önerisi: Hydra Bebe’yi sabah ve akşam bebeğin vücuduna uygulayın. Kolay pompalı şişemiz tek elle kullanılabilir! 1.Adım: Tek bir hamle ile yeterli miktarda ürünü elinize alın. 2.Adım: Yavaşça bebeğin tüm vücuduna uygulayın. 3.Adım: Mini masaja ne dersiniz? Ya da sadece bir kucaklama. Bebeğiniz ile anının tadını çıkarın! Mustela Hydra Bebe Bebek Vücut Losyonu Ürünü Hakkında: – Hydra Bebe losyon, bebeğin cildinde anında ve uzun süreli nemlendirme sağlar. – Doğumdan itibaren günlük olarak kullanılabilir*. *Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi’nden çıkanlar dahil – Yeni doğanların ve çocukların cildinde anında ve uzun süreli nemlendirme sağlayarak cildi yumuşak ve esnek kılar. Akıcı ve hafif dokusu vücut bakımı için mükemmeldir. – Şişe geri dönüştürülebilir* ve plastik miktarı, 2010’dan bu yana %11 (300 ml) azaltılmıştır – Ürünün ana aktif bileşeni avokado’dur. Avokado cilt bariyerini güçlendirerek hücresel zenginliği korur. – %97 oranında doğal kökenli içeriklerden oluşur. Kalan %3 formüle hoş bir doku vermek ve uzun vadeli koruma sağlamak için kullanılan içeriklerden gelmektedir. – Ebeveynlerin %100’ü, ilk uygulamada bebeklerinin cildini nemlendirdiğini belirtmişlerdir. (1) Klinik olarak kanıtlanmış etkinlik. – 1.saatin sonunda nem artışı: +% 51 (2) – 8.saatin sonunda nem artışı: +% 25 (2) (1) Dermatolojik ve pediatrik kontrol altında 3 aylıktan küçük bebekler de dahil olmak üzere 60 çocuk üzerinde 3 hafta boyunca yürütülen klinik çalışma (öz değerlendirme). (2) 15 ila 17 kadında gerçekleştirilen biyometrolojik test. Kullanım Önerisi ve Dikkat Edilmesi Gerekenler: – Unutmayın ki, bebeklerin ciltleri hassas olabilir. Yeni bir ürün kullanmadan önce cilt alerji testi yapmanız her zaman iyi bir fikirdir. Hydra Bebe Body Lotion, bebeğinizin cildine hassas ve etkili bir bakım sunar. – Doğumdan itibaren güvenlik garantisi için, cilt bakım ürünlerimiz sağlık uzmanları ile beraber geliştirilmiştir ve 450’den fazla ölçüm ve testten geçmektedir. – Bebeğin cildini nemlendirmek için temel yağ asitleri kaynağı olan sterol bakımından zengin ayçiçek yağı. – Cildi çevresel koşullardan korumak, yumuşak ve esnek tutmak için E Vitamini, – Nemlendirme ve su kaybını korumak için bitki kökenli gliserin içerir. – Doktor ve eczacınıza danışarak kullanınız.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Şartname

Etki

Nemlendirici

Manufacturer

Mustela

Musteri Degerlendirmeleri

4.9
10 yorum
8
1
0
0
0

Mustela Hydra Bebe Body – Vücut Nemlendirici 300 Ml 3504105028558 için 10 değerlendirme

Filtreleri temizle
  1. A** E**


    ürün 1 günde elime ulaştı çok teşekkür ederim.cocuklarim için aldım güvendiğim tek marka diyebilirim.cok memnunum tavsiye ediyorum

  2. D** A**


    Bayıldım çok güzel kızımız için aldık

  3. **** ****


    Paketleme çok güzeldi çabuk elime ulaştı teşekkür ederim

  4. **** ****


    inanılmaz bir ürün.annem için aldım.kanser tedavisi görüyor. bende kullanmaya başladım.yetişkinler de kullanmalı.cildi çok güzel yapıyor

  5. B** B**


    Ürün her zaman kullanıyorum bebeğimin cildini çok iyi nemlendiriyor. iyi paketlenmişti teşekkür ederim

  6. n** c**


    kokusu harika nemlendirici olarak kullanıyorum ioek gibi yapıyor ellerimi yüzümü

  7. **** ****


    Mükemmel nemlendirici ürün

  8. **** ****


    ürün güzel beğendim kızım için almıştım cildi kuru olduğu için faydasını gördüm kısa suredede elime ulaştı

  9. S** K**


    Harika ürün nemlendirici

  10. M** Y**


    Çok bereketli ve bebeğimin cildi kuru yumuşacık yapıyor çok memnun kaldım

Değerlendirme yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5