Garaj Home Melina 5 Çekmeceli Mdfli Büyüyen 60×120 Beşik – Beyaz (yatak GRJ571992250

(10 müşteri değerlendirmesi)
Store
0 out of 5
Stok kodu: 99613915

4,498.50

Beyaz
10 Şu anda bu ürünü inceliyor.
  • Amar Istanbul Mağazasından teslim alın

Bugün almak için

Ücretsiz

  • Kurye teslimatı

Kuryemiz belirtilen adrese teslimat yapacaktır

2-3 Gün

Ücretsiz

  • DHL Kurye teslimatı

DHL kurye belirtilen adrese teslim edecek

2-3 Gün

Ücretsiz

  • 1 Yıl garanti
  • 30 Günlük ücretsiz iade

Payment Methods:

Açıklama

  • Melina Büyüyen 60×120 Sessiz Sallanır 5 Çekmeceli Beşik Çıtaları MDF malzemeden üretilmiştir. Garaj Home Melina Uzayan Beşiğimizin eni 165 santimetre derinliği 65 santimetre ve yüksekliği ise 87 santimetredir. Beşiğimiz 60 kg ağırlığındadır. 5 adet çekmecesi mevcuttur. Parmaklıkları daha sağlam ve estetik olması için MDF malzemeden yapılmaktadır. Ürün Ölçüleri Beşik sallama kısmı iç ölçüsü 60 cm x 120 cm dir. 60 cm x 120 cm yatak uyku seti için uygundur. Beşik modelimizin ölçüsü 165 cm x 65 cm x 87 cm dir. Beşik mobilyası toplam 60 kg ağırlığındadır. Çekmece Özelliği Beşiğimiz de toplam 5 adet çekmece mevcuttur. Çekmeceler teleskopik ray sistemi ile çalışmaktadır. Genel Özellikleri Çıtalar MDF malzemeden üretilmiştir. Gövde parlak beyaz highgloss malzemeden üretilmiştir. Nem geçirmez ve küf yapmaz ,Kir tutmaz ve temizliği kolaydır,Yüzeyi pürüzsüz ve doludur,Yüzeyi serttir ve aşınmaya dirençlidir, Güneş ışıklarına karşı dayanıklıdır ve renk devamlılığı sağlar .Hiçbir şekilde solvent içermez. Sağlık ve sağlamlık açısından ürünlerimiz Avrupa Standartları E-1 Sertifikalı entegre yonga levha ürünlerden üretilmektedir. Sallanma Mekanizması Ürünümüzün sallanabilme özelliği mevcuttur. Sallama mekanizmamız bilyeli aparatlar ile sessiz ve yumuşak sallanır. Kargo ve Teslimat Ürünlerimiz Modüler olarak üretilmiştir.Paket olarak sizlere teslim edilir. Paket içerisinde detaylı kurulum talimatları, ırdavat malzemesi ve beşiğin mobilyaları olmak üzere paketlenmiştir. Ürün Detayları : Beşik sallama kısmı iç ölçüsü 60 cm x 120 cm dir. 60 cm x 120 cm yatak uyuku seti için uygundur. Çekmeceler teleskopik ray sistemi ile çalışmaktadır. Parmaklık çıtaları Pvc kaplı MDF malzemeden yapılmıştır. Gövde Highgloss 1.sınıf yonga levhadan yapılmıştır. Nem geçirmez ve küf yapmaz ,Kir tutmaz ve temizliği kolaydır,Yüzeyi pürüzsüz ve doludur, Yüzeyi serttir ve aşınmaya dirençlidir,Güneş ışıklarına karşı dayanıklıdır. Hiçbir şekilde solvent içermez. Sağlık ve sağlamlık açısından ürünlermiz Avrupa Standartları E-1 Sertifikalı entegre yonga levha ürünlerden üretilmektedir. Ürünümüzün sallanabilme özelliği mevcuttur. Sallama mekanizmamız bilyeli aparatlar ile sessiz ve yumuşak sallanır. Modüler olarak üretilmiştir. Paket olarak sizlere teslim edilir. Paket içerisinde detaylı kurulum talimatları, hırdavat malzemesi ve beşiğin mobilyaları olmak üzere paketlenmiştir.
  • Bu üründen en fazla 1000 adet sipariş verilebilir. 1000 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Ahşap ve metal mobilyaların Garanti Belgesi Yönetmeliği uyarınca garanti belgesi ile satılması zorunludur ve satıcılar tarafından uygulanması gereken asgari garanti süresi 2 yıldır.

Şartname

Materyal

MDF

Renk

Beyaz

Fonksiyon

Sallanır

Genişlik

130

Derinlik

60

Yükseklik

97

Garanti Süresi

2 Yıl

Kullanım Tipi

Anne Yanı

Sallanma Fonksiyonu

Var

İç Yatak Ölçüsü

60 x 120

Manufacturer

Garaj Home

Musteri Degerlendirmeleri

4.9
10 yorum
8
1
0
0
0

Garaj Home Melina 5 Çekmeceli Mdfli Büyüyen 60×120 Beşik – Beyaz (yatak GRJ571992250 için 10 değerlendirme

Filtreleri temizle
  1. Mert E.


    Kalitesi güzel ve sağlam çok beğendik. İnşallah uzun yıllar kullanılır. 1 Yıldız kırdım hediye gönderilen yatak kalitesi çok düşük yoksa ürün kaliteli

  2. S** g**


    yeğenim için almıştık kaliteli güzel beğendik

  3. **** ****


    Ürün kaliteli sorunsuz şekilde geldi sadece süngeri cok iyi değildi

  4. Ö** Ö**


    Kargosu özenliydi, paketleme sağlamdı. Bebek çeyizi için almıştım, çok beğenildi. Teşekkür ederiz.

  5. S** A**


    Çok güzel çok beğendim. Çok iyi paketlenmişti.Satıcıya teşekkür ederim. Kurulumu bugün yapabildik.Çok güzel bir beşik. Kesinlikle tavsiye ederim.

  6. K** A**


    Yiğenim için aldık harika bir ürün

  7. Meryem A.


    Kızım için aldım çok güzel çok beğendim

  8. S** P**


    Ürünü çok beğendik ilk torunuma hediye aldım ama kargo çok yavaş

  9. zekiye s. k.


    kızım için aldık. güzel fakat çok kaliteli beklemeyin.

  10. bahar K.


    Bayıldım inşallah bebeğim 2 ay sonra gelip dünyaya oda çok memnun kalır 💕

Değerlendirme yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5