DEKOR MOBİLYACIM 4 Adet Güneş Sandalye Siyah Mutfak Salon Yemek Odası Sandalyesi Metal Ayak Güneş Siyah 4 Adet 00225254629

(10 müşteri değerlendirmesi)
Store
0 out of 5
Stok kodu: 676626116

2,152.50

12 Şu anda bu ürünü inceliyor.
  • Amar Istanbul Mağazasından teslim alın

Bugün almak için

Ücretsiz

  • Kurye teslimatı

Kuryemiz belirtilen adrese teslimat yapacaktır

2-3 Gün

Ücretsiz

  • DHL Kurye teslimatı

DHL kurye belirtilen adrese teslim edecek

2-3 Gün

Ücretsiz

  • 1 Yıl garanti
  • 30 Günlük ücretsiz iade

Payment Methods:

Açıklama

  • 4 Adet Güneş Sandalye Siyah Mutfak Salon Yemek Odası Sandalyesi Metal Ayak FİRMAMIZ ÜRÜNLERİNDE TİPOGRAFİK HATALARDAN, FOTOĞRAF ÇEKİMLERİNDE Kİ IŞIK SİSTEMLERİNDEN VE İNTERNET SİTESİ ORTAMINDAN KAYNAKLANAN RENK FARKLILIKLARI %5 İLA %10 ARASINDA GÖZLEMLENEBİLİR. 1.Sınıf kumaştır. Silinebilir ve leke tutmaz kumaş özelliklerine sahiptir. Teslimat ve Kargo Sandalyelerimiz demonte olarak gönderilmektedir. Kurulum müşterilerimize aittir. Ürünlerimiz kargoda hasar görmemesi için kendine ait hazırlanmış olan kutusunda gerekli tedbirler alınarak gönderilmektedir. Bakım ve Temizlik: Nemli bezle temizlenebilir. Deterjan gerektirmez. Su ve sıcak ile uzun süreli temasından kaçının. Ürün Değişimi ve İade Koşulları: İade ve değişim için firmamıza bilgi verilmesi gerekmektedir. Ürünün orijinal kutusu/ambalajı bozulmamış, hasarsız, eksiksiz, tekrar satıla bilirlik özelliğini kaybetmemiş olması gerekmektedir. Aksi durumlar için ürün zarar bedeli satın almış olduğunuz satış platformu yetkilisine bildirilecektir. Ürünlerin size sağlam bir şekilde ulaşmasında paketleme standartları çok önemlidir. Lütfen ürünü iade etmeden önce eğer ürünü paketinden çıkarmışsanız aynı standartta yeniden paketleyiniz. Bütün standart aksesuarları hasarsız ve tam olarak orijinal paketleri ile birlikte gönderilmelidir. Kurulum ve montajı yapılan ürünler için kesinlikle iade işlemi yapılamamaktadır. Sevkiyat Bilgisi: Nakliye teslimi kargo ile bina önü teslim şeklindedir. Siparişinizin ulaşacağı adres il merkezinde olmayıp, ilçe ya da kasaba gibi mobil bölgelerde ise kargo firmalarının dağıtım yaptığı farklı günlerde teslimat söz konusu olabilmektedir. Bulunduğunuz bölge kargo firmalarının dağıtım alanı dışında ise (Örneğin bir köy olabilir) lütfen bulunduğunuz yere en yakın kargo firması ve şubesini sipariş vermeden tespit edip, kargo adresi olarak kargo şubesini seçiniz. Bu durumda teslimat süresinin uzamasının önüne geçebilirsiniz. Kargonun ulaşamadığı bölgelerde sipariş verdiğiniz ürünleri, en yakın şubeden şahsın teslim alması gerekmektedir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Ahşap ve metal mobilyaların Garanti Belgesi Yönetmeliği uyarınca garanti belgesi ile satılması zorunludur ve satıcılar tarafından uygulanması gereken asgari garanti süresi 2 yıldır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Ahşap ve metal mobilyaların Garanti Belgesi Yönetmeliği uyarınca garanti belgesi ile satılması zorunludur ve satıcılar tarafından uygulanması gereken asgari garanti süresi 2 yıldır.

Şartname

Materyal

Metal

Renk

Siyah

,

Siyah beyaz.

Sandalye Kumaşı

Keten

Sandalye Sayısı

4

Boyut/Ebat

v

Model

Sandalye

Garanti Süresi

1 Yıl

Tema / Stil

Modern

Manufacturer

DEKOR MOBİLYACIM

Musteri Degerlendirmeleri

4.8
10 yorum
7
2
0
0
0

DEKOR MOBİLYACIM 4 Adet Güneş Sandalye Siyah Mutfak Salon Yemek Odası Sandalyesi Metal Ayak Güneş Siyah 4 Adet 00225254629 için 10 değerlendirme

Filtreleri temizle
  1. m** a**


    çok şık bir ürün parasına göre kalitesi var indirimde çok iyi aldım tşkler Trendyol

  2. D** Ç**


    ürün tek kelimeyle mükemmel tereddüt ettim yalnız çok şükür sorunsuz 2 günde elimde oldu.tesekkur ederim dekor mobilyacim

  3. Z** Ç**


    çok şık ve çok güzel oldu hızlıca gönderdiler teşekkür ederim

  4. Ummahan B.


    Güzel ürün teşekkürler

  5. S** K**


    çok güzel tüm parçaları sağlam geldi hızlı kargo emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum ucuz ve kaliteli

  6. D** K**


    sandalyeler çok güzel dayanıklı satıcı da sağolsun bayram üzeri olmasına rağmen hemen kargoladı.

  7. B** T**


    Ürünü çok beğendim kurulumu çok kolay, sadece ufak tefek boyasında kavlama vardı ama sorun değil göze batmaz.

  8. E** E**


    resmen evimize renk kattı çok şeker bi urun çok memnun kaldık tek küsur sayılacak şeyi matkapla kurulması gerekmesi ama matkabı olanlar için kurulumu 10 dakika

  9. Betül E.


    Çok beğendim

  10. A** Ö**


    cok tesekkur ederiz satıcıya cok ilgiliydi kurulumda cok yardımcı oldu

Değerlendirme yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5